Кметът Румен Томов: На дядо Станко Митов бяха предложени две жилища, той не одобри нито едно от тях

31 Август 2020 | 12:03
10 коментара
Общество

Преди .... воден от човешкото и следвайки обществения интерес обещах община Благоевград да се погрижи за Станко Митов, познат на всички благоевградчани като дядо Коледа. Екипът ми прие възложената задача с много грижа и отговорност към възрастния човек. За съжаление обаче община Благоевград не успя да покрие изискванията на дядо Станко и да му предложи жилище, което да удовлетвори желанията му. Съжалявам, но възможностите на общината са ограничени и жилищата, с които разполагаме са изключително скромни, същите обаче са жадуван дом за мнозина, които чакат реда си с години.

На дядо Станко бяха предложени две жилища, но той не одобри нито едно от тях.

Едно от жилищата беше в изключително добър вид, освободено наскоро от самотна майка с малко дете, но същото не беше одобрено, защото му се стори твърде тясно. Въпреки това екипът ми и аз не сме престанали да търсим жилище за дядо Станко, но към настоящия момент поради ограничения жилищен фонд община Благоевград не разполага със свободно такова, което да предложим.

Използвам случая да благодаря на служителите ангажирани с оформянето и придвижването на документите, за да може да се спазят всички законови изисквания за изключително кратък срок.

Благодарен съм и на всички, които откликнаха на апела за помощ и едновременно с това съм горд, че благоевградчани са ангажирани с болката на съгражданите си въпреки трудните времена, в които живеем. Използвам случая и да предупредя мнимите пазители на правдата, че няма да позволя да се омаловажава труда на служителите ми.

На жадните за слава и медийни изяви, желая лични успехи, за да могат да се радват на това без да се налага да си служат с евтини похвати.

Вратите на Община Благоевград остават отворени и за всички медии, които се надявам от сега нататък първо да проверяват информацията си, преди да публикуват откровени лъжи, които след това да се налага да опровергавам.

Добавени коментари

Ваня публикува:
01 Септември 2020 | 09:43
Станке имаше апартамент в Централна градска част /под трето основно училище/, но след като се разведе го продаде. Тогава да си беше купил нещо по-малко, а не сега кмета да се чувства задължен да му осигурява общинско жилище, за сметка на други нуждаещи се.
Гошо публикува:
01 Септември 2020 | 06:28
Има син бе с чисто нова къща защо общината да му търси
Асен публикува:
31 Август 2020 | 23:55
Бриндо, сам ли си пишеш коментарите в подкрепа на "кмета"
Чичо Ваньо публикува:
31 Август 2020 | 22:56
Аий сиктир тоя да не иска в баш центъра етаж от къща какво толкова е допринесъл за Благоевград
Браво публикува:
31 Август 2020 | 19:50
Браво! Седем пунктуационни грешки, четири правописни грешки, една граматическа грешка - при членуване, една лексикална грешка! Къде е екипът на г-н Томов?
запознат публикува:
31 Август 2020 | 16:05
Написаното в материала е абсолютната истина, целия Благоевград знае, че на Станко Митов му бяха предложени не едно, а цели две жилища, които той отказа понеже искал жилище в центъра на града. Не оправдавам Томов, нито ме интересува, който и да е политик, но в случая това е самата истина. Попитайте дядо Коледа и нека сам той да ви каже
Вуйчо Ваньо публикува:
31 Август 2020 | 15:45
Томов може само да се оправдава. Чака цели 3 дни за да скалъпи оправданието. Ако беше истина още в събота щеше да излезе със становище. И да, само определени медии имат достъп до администрацията и новините за общината. А пресцентърът му е под всякаква критика.
Марин публикува:
31 Август 2020 | 12:53
Значи за самотна майка с дете жилището не е тясно, за него не става! Да е направил нещо за Благоевград и хората му, че да е толкова претенциозен? Да е участвал в почистването на града някога, да е направил добро на накого? Седи си в кафето и си решава кръстословички!!!И си гледа кефа! Нахалник! Община, забравете за тоя прост, неучен, невъзпитан и нахален човек!!
Мими публикува:
31 Август 2020 | 12:50
Кмете, не се занимавай повече с тоя боклук!
Нели публикува:
31 Август 2020 | 12:47
Как не го е срам, вместо да се радва на предложенията и да е благодарен, претенции имал! Цяло кметство занимава Благоевград се неговия случай! Що не иде в старческия дом с още двама миризливци като него в стая, тогава сам ще затърчи при кмета! Нагли и безсрамни старчоци, чакат да остареят и клекнат и търчат за помощи!

Добавете Вашия коментар

TOP