Кметът на Симитли с благодарност към участници и институции за празничната и спокойна атмосфера на кукерския фестивал

15 Януари 2018 | 15:05
0 коментара
Общество

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов, под чийто  патронаж на се проведе на 13-ти януари, 15-то издание на международния фестивал на кукерските и маскарадните игри "Симитлия - Древната земя на кукерите", с благодарствен адрес до всички  участници и институции, осигурили празничната атмосфера, реда и сигурността по време на атрактивното събитие.

Благодарствен адрес  за проявения за пореден път висок професионализъм, безупречна организация, коректност и добра комуникация кметът е изпратил до директора на Областното управление "Пожарна безопасност и защита на населението" при ОД на МВР в Благоевград, до директора на ОД на МВР, до директора на Центъра за спешна помощ в Благоевград.

Общинският кмет изразява своята благодарност и към всеки участник във фестивала. Тазгодишният фестивал "Симитлия - древната земя на кукерите" беляза рекорд по численост на участниците и публиката. В маскарада участваха близо 5000 кукери от 33 групи, още по-многобройна бе публиката на градския стадион в Симитли.

Добавете Вашия коментар

TOP