Кметът на Благоевград Р. Томов: Финансовото състояние на общината е изключително тежко

19 ноември 2019 | 18:52
9 коментара
Кметът на Благоевград Р. Томов: Финансовото състояние на общината е изключително тежко

Финансовото състояние на община Благоевград е изключително тежко. В момента се прави ревизия, която се очаква да приключи около Нова година и да има конкретни резултати, това обяви на пресконференция кметът на Благоевград Румен Томов. Той обяви, че готвят предложение до ОбС за закриване на общинската фирма “Благоевград фест”, в която работят четирима служители.

Готова е и нова структура на община Благоевград, която обаче трябва да се гласува от местния парламент, за да влезе в сила. С нея ще се направят и промени в състава на администрацията, заключи Томов.

На срещата кметът заяви, че прекратява всички текущи договори с медиите, както и, че ще има празнична украса, празничен концерт, както и програма, като предходните години.

Бе разгледан и въпросът с евентуалното повишаване на данъците за новата 2020 година, като той лаконично заяви, че предстои да приключи финансовото състояние, и на база на финансовия одит ще се вземе решение.

По повод екипът, с който той ще работи, също бе внесена яснота, като се установи, че в края на настоящата седмица, ще бъдат преставени заместник-кметовете на Община Благоевград.


МОЛИТВА публикува:
20 ноември 2019 | 08:22
КМЕТЕ СМЕНИ ВСИЧКИ РЪКОВОДИТЕЛИ В ОБЩИНАТА НО ОСТАВИ НА ШОПОВА МАЙКА И И СЕСТРАИ ЗА ДА ГИ УНИЖАВАТ ТАКА КАКТО ТЕ ПРАВЕХА ДО ВЧЕРА
Коко Динев публикува:
20 ноември 2019 | 08:08
Това пиянде не знае какво говори, уж общината е много зле , пък после чакаме резултати от ревизия?!!?
Георги публикува:
20 ноември 2019 | 07:25
Г-н Томов , само напред и нека всичко да излезе наяве !
Анета публикува:
19 ноември 2019 | 22:37
Как ще вдигате данъците.За блоковете санирани и не санирани плащаме еднакви данъци.Би трябвало да има разлика.А и да попитам.Кога ще се санират и останалите блокове.Нали всички сме граждани на Благоевград.И най вече ние Ви избрахме за кмет на Благоевград.Затова трябва да се погрижите и за останалите граждани,които блокове не можаха да ги санират.
Джумалия публикува:
19 ноември 2019 | 22:03
Жалко е че скоро пак ще избираме кмет!Тоя не знае къде се намира .Паскалев идва ,мести му главата и резултат няма.Аиде иди си на Баларбаши и никога не слизай в града!
Георги публикува:
19 ноември 2019 | 21:01
Някой май се страхува ,а!
Georgi публикува:
19 ноември 2019 | 20:46
G
Тото публикува:
19 ноември 2019 | 19:00
Алкохолик , ти си в тежко състояние..
Иван публикува:
19 ноември 2019 | 18:59
Как разбра за 3 дни от както си кмет , не спирате да пиете в тоя кабинет ...

Добавете Вашия коментар!