Кметът на Белица Радослав Ревански с Национален златен приз „Човешки ресурси“

19 Януари 2017 | 14:32
2 коментара
Общество
Кметът на Белица Радослав Ревански с Национален златен приз  Човешки ресурси

Управителният съвет на фондация "Човешките ресурси и евроинтеграцията в България", Национално сдружение на организациите за социални услуги и редколегията на сп. "Човешки ресурси" вчера удостоиха кмета на община Белица Радослав Ревански с Национален златен приз „Човешки ресурси“. 
След обстойно изследване на българските градоначалници, получили през миналата година отличието „Най-добри кметове на малки общини”, Ревански зае категоричното І място.  
На организираната тържествена церемония с благотворителен бал в Централния дом на архитекта в София той получи наградата от Гинка Чавдарова, изпълнителен директор на Националното сдружение на общините в Република България.
В благодарственото си слово управникът на Белица сподели, че още при встъпването си в длъжност посветил работата си на най-важния принцип - да отвори широко вратите на общината за всички беличани, да съдейства за изграждане на достъпни и качествени услуги в общността и в домашна среда, възрастните и хората с увреждания да се чувстват комфортно и всеки да знае, че може да потърси помощ при кмета и администрацията по всичките си проблеми. 

"За мен хората са най-важния капитал на общината, а ключът към успеха е в човешкото отношение към тях - това заявих вчера по време на награждаването ми с "НАЦИОНАЛЕН ЗЛАТЕН ПРИЗ " ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ". Благодаря за признанието на фондация "Човешки ресурси и евроинтеграция" и на списание "Човешки ресурси", коментира Радослав Ревански, кмет на община Белица.

Кметът на Белица Радослав Ревански с Национален златен приз  Човешки ресурси

Добавени коментари

Крайще публикува:
19 Януари 2017 | 18:04
На тоя хвалипръцко дека си купи изборите му трябва секс като на снаха му вместо Радослав ще е Сексислав с тия маниери
Бабяк публикува:
19 Януари 2017 | 16:30
Да ти го начукам бе педал

Добавете Вашия коментар

TOP