Кметът на Белица Радослав Ревански реши да действа, след като държавата нехае!

20 Януари 2020 | 21:02
7 коментара
Общество

Със средства от Общинския бюджет, кметът на Община Белица Радослав Ревански направи осветлението върху път от републиканската пътна мрежа , през която преминават превозни средства и хора движещи се и пеш.

"Не мога да чакам и да рискувам живота на хората , след като държавата бездейства. Така изпълних и обещанието си пред гражданите живеещи в непосредствена близост до пътния участък и жителите на общината. По този път, който години наред създаваше проблеми и предизвикваше катастрофи, най-после хората ще могат да се движат спокойно и без риск за живота си" , сподели кметът Ревански.

Добавени коментари

гост на населеното ви място публикува:
21 Януари 2020 | 16:10
г-н Ревански , със същия хъс, ентусиазъм и вдъхновение направете пътя от Белица до Семково!
Ги дьо Мопасан публикува:
21 Януари 2020 | 15:17
Ами Ревански все пак нещо прави,но якорудския пък нищо не прави,но парите усвоява!Деде Нури Кури разсипа Якоруда,и от град направи село,а Белица от село стана град!
Педагог публикува:
21 Януари 2020 | 15:07
Абе не му ли писна да се фръцка на тоя фъфльо! Какво направи, вуйче Шеми кмет и оттам цялата рода. Направи улица в Краище за агент Вакльов с предлог уж за шивашкия цех. Абе еей копеле, кръстете улицата Емил Вакльов.... Да пръдне ще снима... Комплексар, бедно селско момче, но с дълъг език, каквото и да правиш, ти си един нещастник лицемер, който от ДС му казаха какво да прави.
1 публикува:
21 Януари 2020 | 12:08
в белица улиците са потънали в мрак и кал до ушите
До един от живеещите в държавата публикува:
21 Януари 2020 | 10:02
Дори и да е пиар поне има с какво да го направи.Браво,г-н Ревански ,така се гради име малко по малко.Да не искате да е като кмета на село Якоруда вижте на какво село е превърнат ,,града”.Той няма и с какво да си направи пиар дори ,ама там много прост народ за кой път го избират вече ,ама той им е взел страха затва така.Ревански е млад и добър кмет,който мисли за хората.Шапка ти свалям!Продължавай в същата посока,хората виждат това което правиш за тях ,а такива злобари винаги ще има,а на тях им пожелавам Якорудския кмет такъв да им се падне.
един от живеещите в държавата публикува:
21 Януари 2020 | 08:56
защо не пишеш колко пари държавата изтури във ваште населени места.а градове с троино повече жители в северна българия са без лев помощ................но дпс ви помага.. и отгоре пак плюене......неблагодарни същества
един от живеещите в държавата публикува:
21 Януари 2020 | 08:53
евтин пиар.държавата не ти е длъжна да осветява всички пътища.има търговски обект.складове . държавата да ти докара и клиенти.като администратор би трябвало да знаеш че има норми за осветяване на пътища.или на гърба на държавата е лесно да пси правиш пиар.общо нещо --- държава.без това всички я плюят.покажи селата да видим там осветлението загрижен кмете.

Добавете Вашия коментар

TOP