Кметът на Белица Радослав Ревански празнува пищно 33-ти рожден ден

04 януари 2018 | 20:17
0 коментара
Кметът на Белица Радослав Ревански празнува пищно 33-ти рожден ден

Най-младият и един от най-успешните кметове в областта – кметът на Белица Радослав Ревански, във втория ден от новата година отбеляза 33-ия си рожден ден. С каране на ски и празнична вечеря в курорта Семково, в компанията на близки и приятели, рамо да рамо със своята любима, градоначалникът отпразнува рождения си ден.

Над 1000 поздрави, честитки, цветя и много подаръци получи Радослав Ревански по повод личния си празник. Празничният ден на кмета  започна рано сутринта в първия работен ден след новогодишните празници. Цялата Общинска администрация, общински съветници, кметове на населени места в общината, читалищни деятели, граждани на Белица и приятели минаха през кабинета на младия градоначалник, за да го поздравят за рождения му ден. Всички в надпревара  сипеха пожелания за професионални успехи, да бъде все така амбициозен, упорит и човечен за постигане на целите си по пътя за развитие на община Белица. Сред многобройните пожелания не лисваха и такива, свързани с личния му живот и любимата му жена Саня, за която официално е сгоден, и за очакваната от всички сватба.

В следобедните часове от деня кметът Ревански покани на обяд и на ски приятелите си от София в курорта Семково, които часове наред се спускаха по най-дългата писта „Север 2“ – 1200 м. Празникът  продължи до късно вечерта с най-близките му приятели в ресторанта на хотел в курорта, чийто собственик е един от най-добрите му приятели – Ревин Аталай, където се наслаждаваха на автентичната турска кухня.

Специално стихотворение за рожденика написа  един от скъпите му приятели – Петър Рашков.

„За много години, господин кмете!

Днес поводът е, че добавяш още една към 30-те!

Желая ти здраве, че няма как без него, но всичко стандартно приключва в този куплет,

защото ще го чуеш 300 пъти поред.

Този мандат си кмет, в следващия продължаваш в парламента напред.

Уважаван, изискан и възпитан, във всяка ситуация си боец изпипан.

В любовта ти пожелавам сега да купиш пръстен от тежко злато за тази прекрасна до теб жена. Да я чакаш пред олтара и да вдигнеш сватба най-голяма.

За приятелите ти все се раздаваш и понякога сигурно съжаляваш.

Но днес уважаващите ще бъдат в Банско, Белица и навсякъде рамо до рамо до теб!

И айде стига толкова от мен… Господин Ревански, Честит Рожден Ден!”

На страницата си във Фейсбук кметът на община Белица Радослав Ревански благодари на всички, които го поздравиха за рождения ден, като написа: „Власт, слава, пари – всичко е преходно. Днешното признание и уважение по случай рождения ми ден, което получих от всички приятели и познати, е безценно. Гордея се, че Ви познавам! За мен е чест. БЛАГОДАРЯ ВИ!

Струма


Добавете Вашия коментар!