Кметът на Белица кани Бриджит Бардо на гости у нас

04 Март 2021 | 11:10
0 коментара
Общество

Кметът на община Белица Радослав Ревански изпрати писмо до френската кинолегенда и екоактивист Бриджит Бардо, в което изказва благодарност към активната й дейност в защита на животните и голямата подкрепа за „Парка за танцуващи мечки” в общината.

В благодарственото си писмо Ревански посочва, че паркът вече 20 години е символ на общината и радва посетителите си, а това е в резултат на огромните усилия от страна на френската кинолегенда.

- Реклама -

Той официално отправя покана към Бриджит Бардо за посещение на парка, като изразява искреното си задоволство от факта, че Мадам Бардо предлага преместването на няколко италиански мечки в „Парка за танцуващи мечки”.

В писмото още се казва, че паркът в Белица е най-мащабният проект за защита на мечките не само в България, но и в цяла Европа. Общината ще продължава да бъде катализатор на действия за хуманно отношение към животните, защото това не е задължение, а лична кауза.

Тези положителни резултати са благодарение на добрите отношения на ДПС и партията на френския президент Еманюел Макрон, „Република, напред”, които се дължат на общата принадлежност на двете партии към едно политическо семейство, както и личния принос на евродепутата Илхан Кючюк.

TOP