Кметът на Белица инспектира ремонта на пътя към селата Палатик, Черешово и Златарица

08 Юни 2018 | 12:16
0 коментара
Общество

Кметът на община Белица изпълни обещанието си към жителите на селата Палатик, Черешово и Златарица.

Днес кмета на община Белица, Радослав Ревански  лично инспектира ремонта на пътя Палатик – Елешница,  където цялостно се полага асфалт върху главната улица в  с.  Палатик и се рехабилитира пътя от Палатик до двете планински  реки  в  землището на община Белица.

След повече от 40 години без да се обръща внимание на огромния  проблем за жителите на селата Палатик, Черешово и Златарица,  Радослав Ревански  сериозно се зае с ремонта на пътя който е единствената връзка на местното население от селата Черешово, Златарица, Палатик до Белица и Разлог.  Заедно с общинския градоначалник  при огледа за изпълнение  на ремонтните дейности  бяха и кметовете на с.  Черешово Али Куньов и на с. Палатик – Салих Сатев.

Въодушевени и щастливи от изпълненото обещание, селските кметове лично благодариха на градоначалника на община Белица  за изпълненото обещание за полагане на асфалт в населените места.

Радостен от факта , че хората ще имат възможност да пътуват по асфалтирани  пътища,  Сабри Робев жител на с. Палатик сподели пред всички присъстващи :

“Кмете ти работиш много и изпълняваш всичко и ние хората сме ти много признателни. За това на следващите избори няма нужда да идваш и да ни агитираш да гласуваме, защото знаем, че ти си нашият кмет. Благодарим ти от сърце за всичко което правиш за нас!„

 

Добавете Вашия коментар

TOP