Кметът на Банско Иван Кадев: Честита Коледа

25 Декември 2019 | 11:20
3 коментара
Общество

Най-хубавите празници тропат на вратата ни – нека ги посрещнем с вяра в бъдещето, защото съм убеден, че  тяхната отплата ще е това да ни донесат здраве, щастие и много късмет!

Весело посрещане на Коледа и Новата 2020 година!

Приемете моите най-искрени и топли пожелания за лични и професионални успехи!

Нека през следващата година ви споходят много щастие, здраве и късмет!

 

Иван Кадев

Кмет на Община Банско

Добавени коментари

До Венета Бурята публикува:
26 Декември 2019 | 19:57
Ей я се скрии ма скумрио дърта, не те ле изгонихме от Банско тебе, а! Хаха, къде ти е Джорето , не ти ли прави компания в твоята София, а? Май те поизоставиха всички, че си сингъл ма, много ясно!
Аз съм бурята! публикува:
26 Декември 2019 | 10:40
Мдааа, аз може да съм си сингъл по Коледа, ама на вас пиленца не ви завиждам за компанията! АХАХА, СМЕХ! Да ви имам банската Коледа, да ви имам! Не са ми по вкуса подобни голословни слова, затова - бегам надалеч от селяндурщината във "ваше" Банско! Да не се обиждат приятелите ми оттам, знаете за какво говоря ... И щото съм готина и печена, ще ви споделя авансово - Жоро Икономов скоро ще ви каже някои истини, милички ... Поздрави на "уважаемата", "скъпа" моя "приятелка" , тя си знае коя е. Като влизаш всеки ден в общината, мила, сещаш ли се за мен? Щото аз няма да забравя за теб...
Честита Ноледа публикува:
25 Декември 2019 | 14:09
Честита Коледа Кмете, Кмет избран с гласовете на хората, кмет човек и кмет работещ за хората Бъди все така скромен и отзивчив, бъди човеколюбец и работи с мерак за Банско Истински пожелавам успех и не се отлепяйте от земята като предшественика си.

Добавете Вашия коментар

TOP