Кметът на Банско, Георги Икономов, ще се срещне с председателя на Народното събрание на Република Косово, Кадри Весели

07 Юни 2016 | 15:44
0 коментара
Общество
Кметът на Банско, Георги Икономов, ще се срещне с председателя на Народното събрание на Република Косово, Кадри Весели

Кметът на община Банско, Георги Икономов, ще се срещне с Председателя на Народното събрание на Република Косово, Кадри Весели. Г-н Весели ще води парламентарна делегация, която е в България по покана на председателя на групата за приятелство между България и Република Косов към Народното събрание, депутата от Благоевградска област Георги Андонов. Освен водещият делегацията г-н  Георги Андонов, в състава й ще бъдат още Посланикът на Република Косово в нашата страна, съветници и депутати.

 

Срещата ще се състои на 12 юни от 10:30 ч. в сградата на община Банско. Ще бъдат обсъдени въпроси относно взаимно сътрудничество в туристическата сфера. Приемайки Банско за един от най–добрите ски курорти, косовските политици ще почерпят опит от извървяния от зимната дестинация път. В знак на уважение и добросъседство, кметът Георги Икономов ще връчи своя почетен знак на парламентарния председател.

 

Във връзка с предстоящото посещение, ще се радваме, да приемете поканата ни и да присъствате на срещата, след която ще се проведе кратък брифинг.

Добавете Вашия коментар

TOP