Кметът на Банско Георги Икономов отпразнува половин вековен юбилей, близки и приятели го отрупаха с подаръци

03 Декември 2018 | 09:55
2 коментара
Хайлайф

С пищно тържество, кметът на Банско Георги Икономов отпразнува половин вековен юбилей.

Сред гостите бе и градоначалникът на Благоевград, Атанас Камбитов.

По случай празника, стотици близки, роднини, приятели и познати го заляха с пожелания за здраве и късмет.

Поздравите валяха един след друг, да поздравят градоначалника се обадиха и десетки кметове на общини в страната, областни управители, бизнесмени и видни политици.

„Имам си голям и искрен приятел, с когото ме събраха изборите през 2009 година. Тогава и двамата не подозирахме, че ще останем заедно във всички битки, които ни предстояха, а те не бяха никак, никак лесни, но слава на Бога, все успешни…Днес той навършва 50! Днес той ще получи хиляди пожелания от прекрасното му семейство, от приятелите му, от близките му, от хората, които поведе без колебание. Какво да му пожелая и аз….Може би, да си остане такъв – упорит, неотклоним, модерен, светски и нещо много важно за управленец – човечен и състрадателен!

Георги Икономов, продължавай напред с все същата широка крачка и бъди здрав, за да сбъднеш всичките си проекти, защото са чисти помислите ти! За много години, ПРИЯТЕЛЮ!„, написа развълнувана на стената си във фейсбук пък Венета Тенева, една от най - близките и доверени хара на Георги Икономов.

Екипът на Pirinsko.com желае на кмета Георги Икономов здраве, късмет и  една успешна година както в професионален така и в личен план!

/Снимки - фейсбук/

Добавени коментари

Павлина публикува:
03 Декември 2018 | 20:00
Сигурно е получил много подаръци за новия палат дето си спретна
Ivan публикува:
03 Декември 2018 | 19:58
Жив и здрав да е , дано си поарчи парите шее окрал в Турция.

Добавете Вашия коментар

TOP