Кметът на Банско Георги Икономов откри новия Топов мост

20 Септември 2019 | 17:08
18 коментара
Общество

Днес кметът на община Банско Георги Икономов откри новия "Топов мост" на река Глазне.

"Когато преди по-малко от година стартираха строителните дейности по проекта, имахме положително очакване за промяната, която реконструкцията ще донесе на града. Днес безспорно всички се гордеем с резултата. С изграждането на подпорните стени и укрепването на дъното на реката, които вече са факт, осигуряваме необходимата превенция от наводнения. За осъществяването на този толкова важен за града ни проект получихме огромна финансова помощ, за което благодаря на правителството и лично на премиера Борисов", каза Икономов при откриването на поредната придобивка за жителите и гостите на курорта.

С монтирането на красивия мост се възстанови изгубената по време на наводненията през 2016 г. пешеходна връзка. "Мостът е с визия, която изцяло отговаря на новия облик на града ни, който създаваме стъпка по стъпка. Благодаря на всички, които споделиха с нас емоцията от добре свършената работа. Сега е ред на катинарите и нощните снимки на фенерите, както туристическата традиция подобава. А за нас предстои догодина да осъществим следващия етап на проекта, който включва изграждането на улица и паркова зона", допълни градоначалникът.

Добавени коментари

Ей,Зарков! публикува:
23 Септември 2019 | 13:48
С тебе ще си говорим след изборите!Внимавай какво говориш за банскалии,идиот мръсен! Не искаш да даваш Банско на Цеко,ама износихте асфалта от Банско до София за втората кабинка!Остави банскалии сами да решават съдбата си и не се бъркай,където нямаш работа,пезевенк смръдлив!Ще ти пръсна черепа,идиот мръсен!
Владимир Зарков публикува:
22 Септември 2019 | 14:17
Ех, курви и помияри всякакви. Сдружения, червени чуми и кучета Магарешки. Личната ви омраза към Икономов няма да успеете да я прехвърлите и върху обикновените граждани на Община Банско. Те знаят! Те виждат! Те усещат! Градът е нов, по-красив, успешен и пълен с хора. Училищата са пълни с деца, местните доволни, а туристите обгрижени. За да бъдеш Кмет или кандидат Кмет трябва да си обществена личност - доказана в града. Трябва да разбираш от стройтелство, туризъм, инфраструктора, трябва да бъдещ допломат и не на последно място да умееш да говориш с хората с държавата, и с инвеститорите. Това е трудна задача. Нима Кадев или Думанов някога са били общественици? Да сте чули някога тяхна реч, изказване или да са защитили Банско? Винаги са се крили от публичността, защото не умят. Страхливци. Зад Кадев стои ЮЛЕН, зад Думанов старите крадци от преди Икономов. Града на Цеко ли ще го дадем? Или ще дадем на същите тия които презастройха Банско? Със стари кърви нов бърдак ли ще правим? Не! Курви, проститутки и примати обикалят Банско да настроиват хората срещу Икономов. Отбор циркаджии без бъдеще, безм минало и със срамно настояще. Това сте вие - Ех, курви и помияри всякакви. Сдружения, червени чуми и кучета Магарешки.
До Аз и Тя публикува:
21 Септември 2019 | 12:51
Венето,стара пияна пачавро гнасна па си пияна да ти е.а майката долна.Ти курво вмерисала се не знаеше дека е Банско бе вещицо мръсна,а сега заплашваш.По-добре след изборите яхни метлата и яко дим към Сливен.Че ве питам тебе и Жоро дека че идете след изборите ялова вещице?
"Не е срамно..." публикува:
21 Септември 2019 | 11:43
Срамното е толкова много да си окрал и да искаш още! Е не му стигна на тоя лаком разбойник!
@ публикува:
21 Септември 2019 | 09:44
не е срамно да си селянин и да се бориш за хляба си. срамно е да си 'андрешко' и да се правиш на велик.
мито публикува:
21 Септември 2019 | 07:24
Тое не беше ле под прокурорско разследване,тои нема право да се кандидатира за кмет,тои е обвиняем.
До Аз и тя публикува:
21 Септември 2019 | 06:20
Вие ще пасете козици и овчици като ви гледам... Това което стана в Банско е заложено от много време не щото бидето е искало да стана... Та той Икономов една къща красива не можа да си направи а хвърли 2 милиона.... Гошо нема да е кмет.....
до АЗ и ТЯ: публикува:
20 Септември 2019 | 23:38
Ха-ха-ха-ха-а-а-а Глупави боклуци! Болят ли ви зъбките? Ние ще ги излекуваме! Ха-ха-ха!Още седем дни ще ни се кокорите и край! Глупаци алчни,недоклатени!Свърши ви времето.Какво окрадохте-окродохте - стига ви толкова! Сега научихме,че Цв. Цв. ще дофтаса в Банско да ви дава кураж,но и това нема да ви помогне,гниди мръсни!
Аз публикува:
20 Септември 2019 | 23:17
Уважаеми "задници", Банско започва и свършва с мен, вервайте ми! Закусвате със злоба и изливате помия за мен по форумите, а до вчера карахте каруци и пасяхте крави, малки селянчета. Как живеете така бе? Утре Жоро ако го няма, нали пак ще ви видим в каруците бе и с мотиките??? Човекоподобни гниди, аз съм непукист и не ми пука дали ви пука за мен! Ще закусвам със вас, да знаете! И споко, държим ви под контрол!!!
АХА публикува:
20 Септември 2019 | 23:12
Този странен кмет благодари на Борисов, за да внуши на избирателя, че премиера все още има нещо общо с него. Не се хаби кмете прекалено много хора са станали свидетели на позора ти на срещата в София. ОТПИСАН СИ ОТ ВСЯКЪДЕ.
ЕДДИН публикува:
20 Септември 2019 | 23:05
ДРАГИ МИ КМЕТЕ, ЗАЩО ИМАМ УСЕЩАНЕТО, ЧЕ СИ НА ФИНАЛА? ТИ СЕ ОКАЗА ЕДИН ОТЧАЯНО НЕПРОЗОРЛИВ, САМОНАДЕЯН, АЛЧЕН ЧОВЕК, КОЙТО ТАКА СЕ Е ЗАБЛУДИЛ В МЪГЛАТА НА ЛАКОМИЯТА, ЧЕ ЗАПОЧВА ДА МИ СТАВА МЪЧНО КАТО ЗНАМ КАКВО ТЕ ОЧАКВА. ДААА, НАИСТИНА ВСИЧКО С ВРЕМЕТО СИ.....
Иван публикува:
20 Септември 2019 | 20:54
Прав е гошо златното биде(не пиша с голяма буква името защото не го уважавам като кмет),наистина е прав че връзката от двете страни на реката беше прекъсната през 2016г.На този некадърен кмет му трябвахс 3 години за да построи един мост за 200 000 лв.Но не му отне повече от година да си построи къма за 1 400 000лв.Не му отне и доста време да си зскупи бившото помещение на СиБанк.Не му и отне доста време да си закупи Рейндж Роувър за 120 000лв.Не му отне и доста време да си купи къща в Италия,но както казва един господин,а той знае за кого говоря имаме голяма пспка с документи в прокуратурата и една още по голяма при Маринов.Не му отне време за много неща,но сега неговото време дойде още месец и малко.Само да си знае падне ли от власт,държавата не е зад него тогава няма да има кой да го пази.Всичко с времето си!!!!
Ssss публикува:
20 Септември 2019 | 20:38
НА ТЯ ИСКАМ ДА КАЖА, ЧЕ БАНСКО. НЕ ЗАПОЧВА ОТ ИКОНОМОВ И НЕГОВАТА СЛУГИНКА ОТ СОФИЯ.
ТЯ публикува:
20 Септември 2019 | 18:06
Поредния успех за Жоро Икономов, браво! А вие пиленца малки, ще бъдете смачкани като гниди след изборите, обещавам ви го лично. Да ви имам коментарите, да ви имам постовете, да ви имам кандидатите за кмет! Щот' ме е еня за Банско, ще ви напомня че преди Жоро в Банско бяхте кравари и овчари всичките, а днес Банско е еталон за европейски курорт! Прости простаци и диви диваци, внимавайте в картинката бе! А ако не ви харесва - бегом в кочината!
Yoghurt публикува:
20 Септември 2019 | 17:45
С един мост ле че лажеш хората Икономов.... И защо сега го откри...... Икономов тва направил унова направил да не той да е работил да не са негови парите... Всичко е на хората от общината който си плащат данаците.... За селата кво направи Добринище е цялото в дупки или сега и него ще го асвалтираш преди изборите .... Ти повече няма да си кмет нали знаеш.... Един път до Обидим не можа да направиш 8 години ..... Едно спортно съоражение не направи в Добринище за 8 години я за тенис на корт я за футбол..... Поне къща си направи.... Ти няма да си повече кмет..., Ако гледат хората реално на нещатпа 1 човек няма да гласува за теб .... Гошо златното биде
Шиле публикува:
20 Септември 2019 | 17:35
През тоа мос да го пренеса!!!
Топето публикува:
20 Септември 2019 | 17:28
Ама тоо се гласи за ише еден мандат ... :) :) :)
Топето публикува:
20 Септември 2019 | 17:26
Голем праз, ама айдушки икономофф праз ! Да каже колко пара прибра от мосто

Добавете Вашия коментар

TOP