Кметът Иван Кадев се срещна с представители на местния бизнес в Банско

06 Март 2020 | 14:38
16 коментара
Общество

Общинската управа на Банско продължава дискусиите с представителите на местния бизнес, на които се обсъждат проблеми и се набелязват мерки за подобряване условията за работа.

Освен регулярните срещи с браншовите организации, в две последователни седмици екипът на кмета Иван Кадев проведе специални работни срещи със собствениците на производства, имоти и сгради в промишлени зони Рупчовец и Забиница.

С тези срещи, кметът Кадев изпълнява поетите ангажименти преди избирането му за градоначалник за предприемане мерки за подобряване на инфраструктурата в промишлената периферия на Банско.

Облагородяването на зоните е свързано с изграждане на подземна инфраструктура, асфалтиране на вътрешната улична мрежа и осветление.
От дискусиите и разгледаните технически и юридически документи обаче става ясно, че трудностите са свързани с неуредени въпроси с частни терени. Това засяга най-вече реализирането на Подробен устройствен план за Забиница. За тази промишлена зона ще започне поетапно разработване и приемане на ПУП.

Производителите и занаятчиите, базирани в зона Рупчовец, поискаха подкрепа за излизане на нови пазари.

В отговор на това искане, кметският екип се ангажира да подпомага участието на местните производители на международни и национални изложения.

Добавени коментари

Тодор публикува:
07 Март 2020 | 19:02
Много хубава и важна статия ама курвите я осраха
Клисар публикува:
07 Март 2020 | 15:43
Закривай,Кмете,Закривай !Немаш време!Че ве Изклисарим всичките и Нафарфорий ,и Кмето,и Ку,вето...
Запознат публикува:
07 Март 2020 | 14:16
На кой жена му е курва и го нечя никъде в Банско на работа писува в сайто на пиринско
Нафарфории публикува:
07 Март 2020 | 14:03
Боклук до боклук редят коментари тук. А на жените им ебливи скасаа им путчите чирливи.
Баща ви публикува:
07 Март 2020 | 13:24
Психологически портрет на драскачите тук: грозни, прости, некадърни, отхвърлени от обществото, с жени курви и без деца.
Туризъм публикува:
07 Март 2020 | 11:31
С тези гениални кадри в община Банско, ще има,, икономическо развитие'' ама друг път. Туристическите борси са само за разходки и екскурзии на една,, дама'' лицето на туризма..
Нищо ново публикува:
07 Март 2020 | 10:08
Г-н Кадев време е да си разчистите къщата от влечугите, за коите се говори постоянно. Те си имат мисия, а на вас ви кроят шапката. Рано или късно, ще го разберете.
78 публикува:
07 Март 2020 | 09:19
БАНСКО ИМА НОРМАЛЕН КМЕТ, КАКТО И ДА ХРАЧИТЕ ТУК. ИЗЧАДИЕТО ИКОНОМОВ НЯМА АНАЛОГ.
Кремен публикува:
06 Март 2020 | 21:43
И новите и старите се едно . Преоблекъл се Илия.....
Коста публикува:
06 Март 2020 | 21:37
Е па чеше да има ревизии отговорност да се траси за кражбите за далаверите . Ама тия новите сичките са от старите и вачкова и бабаита баненски и фотографина анджеловото пиянде и станчевата развратница сички се варнаа да докраданаа кои што може
Преоданец публикува:
06 Март 2020 | 21:23
Кадев не е кмет, той само слушка какво му кажат. Шефове си има отгоре а Въчкова и Баненски му носят лично техните нареждания. Махнаaме Златния та да сложим Послушния. Каков кеф нема што!
Праоданец публикува:
06 Март 2020 | 21:22
Браво Кадев! Предишния беше на принципа- бизнеса мисли-каквото му кажа аз! Продължавай със тези срещи! Хората ще ти кажат какво да правиш и даже и да не може всичко да стане пак е по правилно да е на тяхното! Слушай бизнеса!
Гост публикува:
06 Март 2020 | 20:21
Абе какво искате Иван е кмет ясно е че е зависим от много неща и от много хора! Кажете ми кой кмет не е ? Важното е покрай неговите хора поне работа за града да се върши! Пука ми колко взимат! Работа да има!
Искра публикува:
06 Март 2020 | 20:02
Доста празнословна новина. Какво казвате на населението - общи приказки. Това не е новина, а просто платен пиар на кмета, за наша сметка. Колко сте платили за това? Същото като при предишния измекяр. Нищо ново. Старата кукумявка Тенева, заменена с друга кукумявка. Вече не мисля че има спасение от алчни политици и задкулисни договорки. Кадев всеки ден ни убеждава, че обслужва на народа, а едни други хора ...
Бизнесмен публикува:
06 Март 2020 | 17:46
Ако това е бизнеса в Банско... направо са за жалене банскалии
Петър Келеман публикува:
06 Март 2020 | 17:10
Икономов, как си? Чакаш ли си реда? Кадев, харесва ли те бизнеса, а до кога ли? Генералната промяна, ама със стрите к.рви, нали? Как е чувството, кмете? Ще удържиш ли фронта, много задължения пое, изпълними обаче колко?

Добавете Вашия коментар

TOP