Кметът инж. Румен Томов посрещна Вицепрезидентът на Република България - Илияна Йотова в Община Благоевград

19 Декември 2019 | 13:08
1 коментара
Общество

Вицепрезидентът на Република България - Илияна Йотова уважи организирания коледен базар на Национална Хуманитарна Гимназия ,,Св. св. Кирил и Методий”, който се провежда във фоайето на Община Благоевград.

Благотворителното събитие е в помощ на 11-годишния Деян Апостолов, който се нуждае от скъпоструващо лечение.

По случай предстоящите празници учителите и учениците от НХГ "Св. св. Кирил и Методий" организират във фоайето на Общината благотворителен коледен базар и празнична музикална програма.

Вицепрезидентът Илияна Йотова проведе среща с кмета на община Благоевград инж. Румен Томов.

По време на срещата се обсъдиха актуални въпроси за развитието на Благоевград. Като представител на президентската институция, г-жа Йотова изрази готовност да подпомага Община Благоевград.

В разговора бяха засегнати теми като – бизнес среда, работни места, инвестиции в Общината, чистота на въздуха, изграждането на производствени предприятия.

Добавени коментари

Катя публикува:
21 Декември 2019 | 07:46
"...Вицепрезидентът Илияна Йотова проведе среща с кмета на община Благоевград инж. Румен Томов." Би трябвало да изчака докато мине административния процес който доказва че инж. Румен Томов е законен кмет, който не е нарушил Закона, иначе изглежда да е намеса и политизирана стъпка от страна на Президентството, което не позволено по Конституция.

Добавете Вашия коментар

TOP