Кметът Георги Икономов тропна кукерско хорце на площада в Банско, пожела здраве и късмет на всички /Снимки/

01 Януари 2019 | 17:57
9 коментара
Култура

Кметът на Банско Георги Икономов тропна хорце заедно с кукерите в курортната община, видя репортер на Pirinsko.com.

Градоначалникът се хвана на празничното хоро в центъра на града днес, след което с ръкуване поздрави мнозинството от хора, стекли се на площада.

"Изпратихме една успешна за Банско 2018 година. Да благодарим на Господ, че беше мирна, здрава и спокойна! 

Да си пожелаем, с Бога напред да вървим и през Новата 2019 година! Да сме живи, да сме здрави, да сме весели, засмени!", поздрави Георги Икономов.

Добавени коментари

Смешни разложане публикува:
02 Януари 2019 | 16:20
Ха ха ха . Айдееее разложкия селски манталитет излиза наяве. Злобейте колкото искате към Банско, плюйте, обиждайте, но истината е че сте в девета глуха и миризливото село даже българите не знаят къде се намира. Що се отнася до банския кмет, че живее в Разлог, ми подаряваме ви го, не ни требва тоя толуп. Бабуждерово / така ви викаа по всички околия/
Да бе! публикува:
02 Януари 2019 | 13:55
Даже и кмета им /Икономов/ живее в Разлог!
икономов публикува:
02 Януари 2019 | 13:30
до Смешни разложане --абе тъпо и просто йопе...едно е да копираш и имитираш едно нещо и съвсем друго е да работиш в това село..еми като никой не иска да наема простите гъвета на работа много ясно е ,че там ще раборят отвсякъде...е вие станахте по известни от фукните си даже от македонците..до вчера се смееха на разложенето,че са бабугере..днес това е отдавнашна традиция в селото до вчера сватбите бяха с гайда днес вече със зурни--традици,..до вчера не знаеха какво е това капама ..днес била традиционно банско ястие...е вече е ТРАДИЦИЯ да крадете от всякъде каквото и да е било и да се фукате ,че е било традиция в селото...
Смешни разложане публикува:
02 Януари 2019 | 08:05
То па вас все некой ве копира, па всички работите по Банско, смешни разложене. А на господин Икономов искам да пожелая 2019 година да му е последна.
Селянин публикува:
01 Януари 2019 | 22:04
Това с приземяането тоест по близо до народа е общонационална PR акция на любимата партия ГЕРБ. Обарнете внимание на кметовете гербсджии от дръгите общини те съшоса в народни носии. Да, идват июбори, повече от ясно е.
Как сега да Ви наричам?! публикува:
01 Януари 2019 | 20:48
Знаем,че винаги има "първи път". НО Икономов вече толкова години е в управлението на града - беше общински съветник,председател на общински съвет,депутат,два мандата кмет-и никога не се е приобщавал към подобни мероприятия,никога не е надявал народна носия или каквото и да е подобно облекло. Напротив в много случаи е бил ПРОТИВ. И сега "ХОП-ето ме и мен".АМА ИДВАТ ИЗБОРИ ,БРЕ-Е-Е!И аз съм един от вас!Гласувайте за мен!И да не гласувате-пак аз ще ви бъда кмет!Това е презумпцията.И ние не пасем трева,особено около Нова година.Предизборната кампания започна!
Tolumba публикува:
01 Януари 2019 | 20:47
Джюбре... Чеше съм по директен ама ай от мене да мине.
Razlog публикува:
01 Януари 2019 | 20:34
Не им омръзна на бацкалии да ни копират и нас и много други само фукни
Razlog публикува:
01 Януари 2019 | 20:33
Не им омръзна на бацкалии да ни копират и нас и много фруги само фукни

Добавете Вашия коментар

TOP