Кметът Георги Икономов: Инфраструктурата и градоустройството са основните приоритети на Банско

01 Септември 2015 | 09:24
2 коментара
Общество
Кметът Георги Икономов: Инфраструктурата и градоустройството са основните приоритети на Банско

Инфраструктурата и градоустройството са основните приоритети на Банско. Това каза в сутрешния блок „Добро утро, България“ на Радио „Фокус“ кметът на Община Банско Георги Икономов.

Според него четиригодишният мандат не е достатъчен за кардинални промени, но когато се работи системно, резултатите са налице.

„Основните неща, които се опитах да реша за този мандат, са свързани с това да се направят основите на града под формата на нов общ устройствен план на общината, регулация на новите селищни образувания, започна работата и по поземления кадастър. Големият проект е водният цикъл в града, прави се разделна канализация – битова, дъждовна и пречиствателна станция. От началото на мандата знаех, че това са не толкова видими неща, но много важни за развитието на града“, каза още Икономов.

Той допълни, че жителите на града ще продължават да настояват за изграждането на втори кабинков лифт. Икономов увери, че местната власт ще работи и за създаването на смесено дружество между общината и бизнеса, което да поеме управлението на ски-зоната в Добринище.

Добавени коментари

Как публикува:
02 Септември 2015 | 11:57
Жал ми е да видя човешко същество, изгубило всички човешки добродетели. Това са хора на първичността и животинските инстинкти, които гледат да бъдат алфа - да бъдат агресивни към всички, да вземат "лъвския пай" само за себе, да се отдават на разврат, а после да гледат хората в очите и да им говорят най-нагло, да ги настъпват по най-болните места и да ги плюят, надявайки се, че хората ще го възприемат като дъжд. Как възпитавате децата си, бездушници, какви хора искате да излезнат от тях, не ви ли е срам да се погледнете в огледалото?
Нашият коментар публикува:
01 Септември 2015 | 21:33
Нашият коментар е без коментар.Всичко се вижда.Чудесна инфраструктура!От хубаво-по-хубаво.И хората се изплашиха и не искат да умират,че като ги залашка катафалката току ги изтървала в някой изкоп с фекалии.Всичко е страхотно!Уверени сме,че и дружество ще си направите с Владо Колчагов,за да управлявате "замесено" ски-зона Добринище.Дерзайте-ние ще ви подкрепим поне още три мандата,за да "оправите" общината!Не можем да се нарадваме на перлата на Вашия мандат-ул.Тодор Александров.Каква майсторски наредена паважна настилка,как майсторски монтирани капаци на шахтите!Ние знаем,че не сте ги Вие редили!Сакън!Фирмата изпълнител е виновна!И тъй нататък,и тъй нататък...напред към избори!

Добавете Вашия коментар

TOP