Кметът д-р Атанас Камбитов с обръщение към жителите на община Благоевград

29 Март 2017 | 16:09
1 коментара
Общество

Скъпи съграждани и приятели,

 

Само преди дни Вие направихте своя избор!

За пореден път хиляди благоевградчани дадоха  доверието си на ПП ГЕРБ, затвърждавайки позициите й на първа политическа сила. 

Оценихте направеното, повярвахте в реалните решения и правилната посока, в която избрахме да вървим! Заедно! И заедно спечелихме убедително и тези избори.

С гласа си, в подкрепа на  ГЕРБ,  показахте мъдрост  и отговорност към бъдещето -Вашето и на децата ни.

Вие избрахте и казахте "Да"! Да  продължим да се развиваме и довършим започнатото! За да има повече спокойни майки, весели деца и млади хора, които избират Академичен Благоевград, за да получат образованието си. Млади хора, които  идват от цяла Европа и света в музикалната столица на Балканите, в каквато се превърна областният  център.  Благоевград се развива с бързи темпове, защото за града ни  правителството на ПП ГЕРБ, начело с лидера й Бойко Борисов, направи много и резултатите са видими за всички.

Скъпи съграждани, с избора си показахте, че сте истински европейци, осъзнали свободата да изразяват и защитават волята си в трудни условия! 

Благодаря Ви, че не се подадохте на манипулации, не повярвахте на неизпълними и фалшиви обещания, а гласувахте със здрав разум и без излишни емоции. За стабилна България и модерен ,европейски Благоевград !. 

Благодаря на всеки от Вас  за гласуваното доверие, за правилния Ви избор  и възможността да продължим пътя си във вярната посока! 

Гордея се, че съм Ваш  кмет!  

С уважение : Атанас Камбитов 

Добавени коментари

!!! публикува:
29 Март 2017 | 22:46
Самозабравил се Лъжец!

Добавете Вашия коментар

TOP