Кметът д-р Атанас Камбитов: Реновирането на сградата на пожарната в Благоевград е поредното доказателство, че сме лидери в санирането

23 Август 2017 | 15:36
0 коментара
Общество

Реновирането на сградата на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Благоевград е поредното доказателство, че сме лидери в санирането. Това каза кметът на Община Благоевград д-р Атанас Камбитов по време на официалната церемония по откриването на обновената сграда.

 „Това е първата сграда по оперативна програма „Региони в растеж 2014 – 2020“, която е санирана държавна собственост, защото програмата го позволява. Между другото ако сега нямаше обжалване в момента щяхме да изпълняваме и реализацията по саниране на сградата на Областна дирекция на МВР – Благоевград, но надявам се, че до месец, месец и половина най-късно ще започнем“, каза още д-р Камбитов.

Той изрази специални благодарности към главен комисар Николай Николов, директор на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, Анжелина Тотева, началник на кабинета на министъра на вътрешните работи, областният управител на Благоевград  Бисер Михайлов, председателят на Общински съвет – Благоевград Радослав Тасков и началникът на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Благоевград комисар Георги Пармаков за добрата комуникация в ежедневната им работа.

„Смятам, че ние сме един добър пример за взаимодействие и синхрон между институциите“, подчерта д-р Атанас Камбитов.

Той пожела на всички пожарникари да бъдат здрави, да имат по-малко работа и винаги, когато ходят по сигнали и мисии да се връщат всички живи и здрави.

Добавете Вашия коментар

TOP