Кметът д-р Атанас Камбитов с послание към децата в „Часът на приказния разказвач“: Няма по-хубаво място от дома

11 Декември 2018 | 08:43
2 коментара
Общество

Кметът д-р Атанас Камбитов зарадва децата на Благоевград като постави началото на традиционната инициатива „Часът на приказния разказвач“. Пред малките жители на Благоевград и техните родители той разказа  „Историята на коледната елхичка“, която завърши с поука, че няма по хубаво място от дома. 

Преди началото на приказката, десетки деца заеха своите места, пред камината във фоайето на Община Благоевград,  с чаша топло мляко и бисквити, и с нетърпение очакваха началото на приказната история.

 Традиционно, и тази година Дядо Коледа пристигна Дядо Коледа, който раздаде подаръци на малчуганите. Те приветстваха Белобрадия старец със стихчета, песни и танци. Първата вечер на „Часът на приказния разказвач“ завърши с детска дискотека и много емоции за малките жители и гости на града.

     Във вторник от  18.00 часа във фоайето на Община Благоевград приказката „Снежанка и седемте джуджета“ ще разкажат актьорите от ДТ „Енчо Халачев“.

Добавени коментари

Ууа публикува:
11 Декември 2018 | 17:36
Как бе ,ауу Камбата официално си живее със сервитьорката Шопова
Зелено,зелено... публикува:
11 Декември 2018 | 16:16
Защо лъжеш,децата? Кмете,на какво казваш дом?Колко деца остави без бащина обич и закрила? На тези светли,християнски празници в кой дом ще си? Бояна,Баня,Благоевград,Витоша,Бъкстон,Гърция или Падеш?

Добавете Вашия коментар

TOP