Кметът Ат. Камбитов продължи договорите на превозвачите за линиите от републиканската, общинска и градска мрежа до провеждане на конкурси

05 Август 2018 | 17:50
4 коментара
Общество

Договорите на всички фирми, които в момента извършват превоз на пътници по градската, общинска и републиканска автобусни линии, са продължени от кмета на Благоевград Атанас Камбитов до провеждане на конкурси.

В средата на юли 8-годишните договори с превозваческите фирми „Струма 11“ ЕООД , „Скаптопара 5“ ООД, „Бистрица 96“ ООД и „Пътнически превози“ ООД с управител Петър Демерджиев изтекоха, а нови конкурси още не са проведени. Съдружници в „Скаптопара 5“ са Асен Караджов, Вълко Спасов, Марио Богданов, „Марио-89“ ЕООД на Марио Кирилов, Александър Караджов и „Диамант Травел“ ООД  на Николай Илиев, Марио Богданов, Николай Петков и Ангел Бигленски. В „Струма 11“ са обединени Асен Тачев, Красимир Педов, Стефан Стефанов, „Диамант Травел“ ООД, Николай Петков и Марио Богданов.

В „Бистрица 96“ ООД партньори са Митко Сотиров, Никола Точев, Румен Христов-М 92, Илиян Георгиев-Мими, Атанас Шопов-Шопа, Иван Трендафилов-Трендафил, Гани-Ганчо Любенов, Румен Георгиев, Георги Точев, Венцислав Шавулев, Надежда – Малин Малинов, Бойка Тренчева, Дижан – Димитър Стоянов, Кирилка Янчева, и Димитър Илиев.

Заради  риск от прекъсване на транспортното обслужване на населението областният управител Бисер Михайлов даде картбланш на градоначалника на Благоевград да подпише договори с превозвачи до провеждането на конкурс, като е определил това да стане в срок от 6 месеца.

Кметът Камбитов коментира, че всички съществуващи досега договори са продължени без промяна./Струма/

Добавени коментари

Ханджийски публикува:
06 Август 2018 | 07:44
КАМБА,Неделчо ли си,Заря ли си или Пръстчето на Шопова дреме ми на.....Време ти е да се махаш от града ни.
xa,xa публикува:
06 Август 2018 | 06:47
Na puk na celia grad Nedelcho Zariav Shopov shte uchastva na sledvashtite izbori i shte gi specheli !
избирател публикува:
05 Август 2018 | 22:12
Нашата Заря и медийна звезда нещо все го няма?Да не се е разболял,та чак на работа не идва? Или кметската корона почнала е да му тежи, и както се говори на избори няма да се яви?
???? публикува:
05 Август 2018 | 21:50
Камбитов идва ли на работа,та да продължи дори някакви си договори????

Добавете Вашия коментар

TOP