Кметски селфита от „Арена Армеец“ хит във Facebook

09 Октомври 2016 | 16:51
0 коментара
Общество
Кметски селфита от  Арена Армеец  хит във Facebook

 

Кметът на Благоевград Атанас Камбитов бе сред първите градоначалници със снимки във Facebook от мястото на събитието. Камбитов излезе със селфи заедно с депутата и областен координатор на ГЕРБ Даниела Савеклиева, а надписът под снимката бе „Благоевград е тук!“.

saveklieva

„Няма по силно от отбор, който се бори за Победа на всички!“, написа в профила си и кметът на Перник Вяра ЦеровскаЕвродепутатът Ева Паунова също се включи в импровизираната селфи-вълна от Арена Армеец и публикува:“По традиция – селфи с 15 000 души, силата на ГЕРБ“.

gerb2

„Трябва да победим още на първия тур на изборите за президент.  Оптимист, защото колкото повече слушам изказванията на Цачева и Милушев разбирам, че сме направили най-верния избор. Всички ние се борим за победа. Ако българите преценят, че не сме я заслужили – ще си тръгнем и нека дойдат тези, които са я заслужили“. Това заяви премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов пред присъстващите в „Арена Армеец“.

„Важното е да осигурим максимален комфорт на нашата кандидат-президентска двойка, за да не трябва да влизат в конфронтации с хората. Предупреждавам, че ние вече няма да сме толерантни, защото политическите ни опоненти не отчетоха нашата толерантност“, категоричен бе министър-председателят.

„Преди седмица, когато презентирахме кандидат-президентска ни двойка, споделих, че ни е необходим президент със сърце, разум, воля и сила, да умеее да идентифицира проблемите и тревогите на хората, да търси тяхното решение. Днес съм убеден, че Цецка Цачева е нашият кандидат за достоен президент. Защото тя притежава всички тези качества – толерантност, умее да изслушва всички гледни точки, способност да търси баланс и съгласие между хората, да намира златната среда. Цачева знае как да вземе правилно решение и има достойноството да признава своите слабости, да следва принципите си“, заяви от своя страна кметът на Бургас и зам. председател на ГЕРБ Димитър Николов.

„Работа, работа и работа ни чака. Аз съм оптимист. Виждате в какви смутни времена живеем. Нека да приключим всичко на първия тур“, заяви в заключение носителят на наградата „Кмет на Европа“ от миналогодишното издание на конкурса „Кмет на годината“ на Портала на българските общини.

kovachev

„За да успее една жена в политиката, тя трябва да работи два пъти повече, за да постигне резултати и Цецка Цачева го може“, заяви кметът на Столична община Йорданка Фандъкова.

„Днес българският народ се нуждае от сигурност, но и от ясна посока. Това може да стане само с обединение на нацията, защото когато оставяме дребните цели да ни разединяват губим за бъдещето поколение на България“, посочи носителят на приза „Кмет на годината“ 2013.

По думите й държавата има нужда от ясна стратегическа цел. „За мен тази цел е образоването и хората които могат да защитят сигурността и ясната цел – образованието – това са нашите кандидати за президент и вицепрезидент“, посочи Фандъкова.

„Президентската институция има силата да задава цели и да търси съгласието на нацията. С подкрепата на вицеадмирал Манушев вярвам, че това е президентската двойка, която не само ще спечели избори, но е и ще води България напред“, заяви в заключение Фандъкова.

pleven

Припомняме, че общо 21 двойки участват в кандидатпрезидентската надпревара, а изборите и вота за референдума са насрочени за 6 ноември. Пак тогава гражданите от район Младост в София, село Грохотно – община Девин и село Друмево, Шуменско ще гласуват и в частични избори за кметове. Централната избирателна комисия започна разпространяване на информационни материали за предстоящите избори и чрезофициалната си страница във Facebook. източник:Kmeta.bg

 

Кметски селфита от  Арена Армеец  хит във Facebook

Добавете Вашия коментар

TOP