Кметове на ГЕРБ плашат в селата със спиране на пенсии

11 Ноември 2016 | 21:20
1 коментара
Политика
Кметове на ГЕРБ плашат в селата със спиране на пенсии

Новият президент на България ще е генерал Румен Радев, прогнозира лидерът на социалистите в Благоевградско Николай Бошкилов.

"Убеден съм в изборната победа на балотажа, вярвам, че всички наши съграждани с гласа си ще извоюват победата на балотажа в неделя. Сега е моментът да се отърсим от страха, от наглите репресии, на които ни подложиха през последните години управляващите от ГЕРБ и техните сателити във властта. Безвремието за младите, за майките, за възрастните, трябва да спре и с общи усилия да излезем от "задния двор" на Европа", заяви Николай Бошкилов.

Червеният лидер Бошкилов декларира с категоричност, че БСП, хилядите активисти и симпатизанти в Пиринско, няма да позволят този път победата да бъде изтръгната с манипулации, корпоративен вот и купуване на гласове, каквото правят ГЕРБ и партиите от статуквото.

"Нагло се предлагат пари и други материални облаги в целия регион. Полицията е сезирана в много от общините, но няма реакция, няма задържани или поне уличени в това престъпление. Боли ме много за възрастните хора в селата. И днес имаме множество сигнали, че лично селски кметове в Благоевградско са стигнали до абсурда, че заплашват хората със спиране на пенсии, ако Цецка Цачева загуби този балотаж с генерал Радев. Подготвяме и официална жалба, която ще депозираме в Районната избирателна комисия в Благоевград.Имаме сигнали, че държавното дружество ВиК също оказва натиск, а в някои места опрощава сметки за вода на гласуващите за Цачева. Притискат общински и държавни чиновници, правят се списъци на цели семейства, които трябва да отидат до урните с правилната бюлетина. Кметовете и кметските наместници също са подложени на репресии. Имаме информация, че от централата на ГЕРБ е спуснат лимит за поне 5000 гласа от общински център", разкри Николай Бошкилов.

"Призовавам ви, дайте смело с гласа си, в името на промяната, на доброто, за бъдещето на децата ни. Гласувайте за генерал Румен Радев. С номер 13 в интегралната бюлетина, още на 13 ноември всички да бъдем победители и да докажем, че сме родолюбци", призова председателят на социалистите Николай Бошкилов.

Добавени коментари

Пенсионер публикува:
12 Ноември 2016 | 10:03
Та какво от това,че знаете и пишете?Герб продължават да си правят каквото са си решили.Те са дебили облечени във власт и никой нищо не може да им каже.Кучетата си лаят-керванът си върви.

Добавете Вашия коментар

TOP