Клетки на ББЦ напуснаха с грандиозен скандал - сестрата на Бареков била сив кардинал!

29 Септември 2014 | 14:54
1 коментара
Политика

Разпадът на "България без цензура" продължава с пълна сила. След като партията бе напусната от ВМРО, зам.-председателя Ангел Славчев и Калина Крумова, която сложи ръка върху "Евромайки", днес нова част от формированието съобщи, че не иска да има нищо общо с Николай Бареков и сие.На пресконференция в БТА представители на гражданско сдружение "Сила", начело с лидера Боби Райчев, отправи тежко обвинения срещу ББЦ и напусна партията. "Каузата не е борба срещу монополите. Най-вероятно тя се върти около един мъж и една жена. Нашето присъствие не се толерира", отсякоха от "Сила". Те дадоха пример за слагане на похлупак със структурата в Пловдив. Нейният председател също заяви, че се оттегля, като подчерта, че като сив кардинал под тепетата е налагана сестрата на Николай Бареков.

От "Сила" подчертаха, че са против коалицията с Христо Ковачки. "Ние сме 80% от партията. Всички в страната трябва да напуснат Бареков. Той предаде принципите на ББЦ", възмутиха се от "Сила".БЛИЦ

Добавени коментари

питанка публикува:
29 Септември 2014 | 16:39
Колко Ви платиха, продажници, е много ниско падата, сега ли разбрахте за коялицията с Ковачки, калина искаше да е водач в бУРГАС, А вИЕ КАКВО ИСКАХТЕ И НЕ ПОЛУЧИХТЕ, ТА СЕГА СЕ ПРОДАВАТЕ НА ДРУГИ..

Добавете Вашия коментар

TOP