Кюстендилска фирма съди партия „Атака“ за 90 000 лв., забравили да си платят отпечатването на вестник

04 Април 2017 | 08:14
0 коментара
Общество

Собствениците на една от най-големите печатници в България – кюстендилската фирма „Алианс Медиапринт” АД с управител Венцислав Николов Бичаков, поискаха от Кюстендилски окръжен съд да им помогне да си получат дължимите суми от партия „Атака”, която „забравила“ да си плати за отпечатването на партийния вестник. Според документите в съда лидерите на партията „забравили” да платят 90 169.14 лв.

Собствениците на печатницата претендират и за законната лихва върху посочената сума, считано от датата на предявяване на иска – 17.02.2017 г., до пълното изплащане на парите, както и за направените съдебни разноски.

Преди няколко години в Кюстендил имаше скандал за неплатен наем за офиса на партия „Атака”, помещаващ се в частна къща в централната градска част. Тогава стана ясно, че лидерът на партията Владислав Лехчански „забравил” да плати наема, след като се скарал със собствениците на първия етаж на сградата – възрастно семейство, което разчитало на тези пари, за да издържа внучките си студентки.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP