Кюстендилец се хвърли пред влака, оцеля по чудо

13 Януари 2019 | 17:22
0 коментара
Криминално

Пътническият влак Перник – Кюстендил едва не размаза на релсите 50-годишен кюстендилец, който решил да сложи край на живота си. Драмата се разиграла в петък вечерта, около 20 часа, когато мъжът употребил голямо количество алкохол. Качил се на жп-линията в района на бившето опитно поле и легнал на релсите, чакайки идването на влака. Още в далечината машинистът видял мъжа и само благодарение на бързата му реакция успял да предотврати най-страшното, пише Монитор.

„Когато отидохме на място, краката на човека бяха заклещени под влака. Успяхме да го извадим, а той стенеше от болка. До него открихме и две празни бутилки от водка и бира. Каза, че не иска да живее повече и е решил да сложи край на живота си“, коментираха работещи по случая.

Заради трудно достъпния терен се е наложило и намесата на огнеборци, които с платнища са успели да свалят пострадалия кюстендилец до линейката.   

Мъжът веднага е закаран в Спешен център, където му е оказана медицинска помощ. След прегледа се установило, че той има пукнати ребра. Оставен е за лечение в здравното заведение, без опасност за живота е, обявиха медици.

По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Добавете Вашия коментар

TOP