Кирилка Ръбачева и Василена Терзийска с грамоти за достойно представяне на Детски Пирин Фолк 2018

28 Август 2018 | 11:54
0 коментара
Култура

"От малък трябва да почувстваш българския фолклор, за да го обикнеш"!, това написа въодушевено във фейсбук кметът на Сандански Кирил Котев, часове след приключването на фестивала "Пирин Фолк" 2108 г. Той допълни още:

"На провелата се вчера пресконференция, след успешното провеждане на XXVI - то издание на фестивала "Пирин Фолк" и невероятния успех на Детски Пирин Фолк, имах щастието да отлича за смелостта и таланта две прекрасни деца от град Сандански, които показаха своята любов към музиката на сцената на Детски Пирин Фолк.
Кирилка Ръбачева и Василена Терзийска, която бе представена от ръководителката им Магдалена Танчева, получиха Грамоти за достойно представяне на фестивала и плакети с почетния знак на община Сандански!

Поздравления и за Дарина Дамянова, която спечели наградата на община Сандански в Детски Пирин Фолк.

Поздравления за родителите, че насърчават своите деца да развиват своя талант и съхраняват българските традиции. 

Поздравления и на г-жа Магдалена Танчева, която е техен ръководител и чийто Детски народен хор "Славеи" и тази година изпълниха химна на фестивала, които се превърна в негова емблема!

Благодарност и към всички танцови състави, чиито хореографии придадоха завършености и цялост на всяка песен"!, емоционално завърши поста си кметът Кирил Котев.

Добавете Вашия коментар

TOP