Кирил Гелински-Йогата от Рилци празнува 4 в 1, почерпи приятели с 20-годишна ракия за юбилея си

29 Май 2019 | 07:37
1 коментара
Хайлайф

Треньорът и изпълнителен директор на футболния клуб на село Рилци Кирил Гелински, който е и служител в Югозападния университет, празнува 4 в 1.

Освен именния си   ден Кирчо, известен сред приятелите си като Йогата, чества и рождения си ден, като отбеляза 50-годишен юбилей. Наред с това само преди дни тимът, предвождан от Гелински – „Рилци 2006“, вдигна шампионската купа в зона „Струма 1” на Пиринската будеслига, след като на финала надделя над ФК „Спортист“ – село Струма.

Така футболният спец събра компания близки и приятели в комплекс в селото, за да честват накуп всички хубави поводи. Юбилярят се отчете с 20-годишна ракия, пазена специално за случая, а цялата компания начело с кмета на Рилци Живко Чукарски, президента на клуба Венчо Тодоров и съпругата му Мария, работещия в книжарницата на ЮЗУ Красимир Кръстев, сестрата на Йогата – Мария Гелинска, вдигна наздравица и му  пожела здраве, дълголетие, много успехи в професионален и личен план.

В разгара на купона рожденикът духна свещичките на тортата изненада, приготвена от жена му Цветанка Масърска, и с наздравици, песни и танци празникът продължи до малките часове на нощта. в.Струма

Добавени коментари

Тони публикува:
29 Май 2019 | 21:33
И от него нищо не става Само за пиене мисли

Добавете Вашия коментар

TOP