Кирил Добрев: БСП ще спечели следващите избори, Нинова е най-резултатният лидер на БСП

09 Ноември 2018 | 17:28
0 коментара
Общество

”БСП се готви за избори 2 в 1 – европейски и парламентарни – и ще ги спечели”, каза в интервю за предаването ”Хоризонт за вас” Кирил Добрев по повод предстоящия Национален съвет на БСП в неделя. 
Добрев предложи да се следят социологическите проучвания и настоя, че БСП е първа политическа сила. 

"БСП израсна от опозиция в алтернатива на управлението и към днешна дата има превес над ГЕРБ." 

Агенцията се казва "Кирил Добрев" – така политикът отговори на въпроса коя социологическа агенция е направила проучването. 

"БСП работи за европейски вот, съчетан с парламентарни избори. Убеден съм, че на тези избори БСП ще бъде първа политическа сила. БСП непрекъснато е в предизборна кампания от доста време. Непрекъснато обикаляме страната. На по-късен етап ще оформим нашата листа и ще стартираме кампанията за евроизборите. 

БСП застава плътно зад депутатите Елена Йончева и Георги Михайлов по отношение на искането за сваляне на имунитета им. Не се съмняваме в тяхната невинност. Въпросът е кой ще плати цената за този натиск. Това са знакови лица, които бяха ударени, за да се спре поривът на БСП. Цялата политика на управляващите цели да спре поривът на БСП", каза още Добрев. 

Добрев коментира и вътрешната опозиция в БСП и оцени ролята на лидера Корнелия Нинова: 

"Най-голямата заслуга на Нинова е, че отвори партията. Даде шанс на хора, които дълги години стояха на резервната скамейка. След 2005 година Нинова е най-резултатният лидер на БСП".Епицентър

Добавете Вашия коментар

TOP