Кирил Десподов похвали новия треньор на ЦСКА: Допада ми стилът му

18 Юни 2018 | 21:58
0 коментара
Спорт

Нападателят на ЦСКА Кирил Десподов похвали новия треньор Нестор Ел Маестро след контролата с Етър, която бе спечелена от "червените" с 2:0.

„Радостно е, че започнахме с победа в първия мач. Като цяло първото полувреме бе скучно. И двата отбора повече се защитавахме. Имахме такива указания от треньора. Второто полувреме започнахме да пресираме и вкарахме два гола“, започна националът.

„Работим вече 10 дни с Ел Маестро. Засега стилът му ми допада. Ще видим занапред ще видим. Имаме още доста работа. Треньорът ще реши как ще бъдат нещата. Имаме още доста контроли. Мисля, че до послената контрола в Австрия ще се разбере горе-долу как ще играе отборът. Тренираме здраво и искаме да сме много добре подготвени", каза още Десподов.

„Не е непознато за мен да играя на върха на атаката. Разбира се на крилото ми е по-удобно, защото когато играя централен нападател съм повече обърнат с гръб към вратата. Където ме сложат да играя, там ще играя – ляво, дясно, централен падател, важното е да играя“, завърши нападателят на ЦСКА.БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP