Кирил Десподов: Ефективен отбор сме

10 Ноември 2018 | 00:28
0 коментара
Спорт

Кирил Десподов вкара прекрасен гол за домакинския успех на ЦСКА срещу Витоша (Бистрица) от 15-ия кръг на Първа лига и бе избран за най-добър играч в мача.

"Много тежък мач, Витоша се беше затворил добре, успяхме да реализираме 3 гола в последните 15 минути, показахме, че сме ефективен отбор. Витоша играха доста дефанзивно, днес бяха затворени, разбирам ги, тъй като играят на "Българска армия", какво да очакваш освен загуба“, сподели голмайсторът.

„С Мауридес бяхме концентрирани, той реализира два гола, това ще му върне самочувствието. Продължавам да работя и да се трудя за моята форма", добави Кирил Десподов след двубоя.

Мауридес: Машината се завръща

Нападателят на ЦСКА Мауридес вкара два от головете за успеха с 3:0 над Витоша (Бистрица) в мача от 15-ия кръг на Първа лига и изрази задоволство от представянето си.

“За мен наистина беше много важно да вкарам. Нападател като мен, когато не отбелязва голове и не помага на отбора, много страда. Благодарение на това успях да се отърва от тази голяма тежест и да помогна на моя тим“, сподели бразилецът след срещата.

„Всеки път се трудя много и работя силно във всеки мач. Аз бях концентриран през цялото време и благодарение на това успях да отбележа два гола. Напрежение винаги има, защото ние сме там да помагаме на отбора. Аз също бях малко отчаян, защото не можех да помагам на моя тим. Да знаете, че машината се завръща”, добави Мауридес.БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP