Като в турска сапунка! Митко Калайджиев и Красимира от "Фермата 5" пак се събраха

16 ноември 2020 | 11:19
1 коментара
Като в турска сапунка! Митко Калайджиев и Красимира от "Фермата 5" пак се събраха

Връзката между участниците в предишния сезон на „Фермата” Димитър Калайджиев и Красимира Цочева заприлича на турска сапунка.

След като шоуто приключи преди близо година, двамата се афишираха като двойка и красавицата остави бащата на детето си, за да заживее с бизнесмена. През пролетта обаче между двамата настъпи разрив, а само няколко месеца по-късно Красимира отиде на море с предишния си мъж и сина си.

Преди това в телевизионно интервю обясни, че отношенията й с Красимир приличат на годишните сезони и в момента те изживяват своята зима, като даде ясно да се разбере, че бившите влюбени са смразени.

Есента обаче е дала нов подтик на любовта им и от септември те са отново заедно. При това делят един покрив и дори правят общи видеа, в които обещават да канят известни личности и да им задават неудобни въпроси.

Явно предишният им опит като инфлуенсъри, който бе повече от катастрофален, не ги е разубедил, пък и любовта им дава криле. Красимира емоционално честити скорошния имен ден на новия-стар любим в социалните мрежи, а от днес те заедно рекламират и фланелките с логото на „Фермата”. 


Ха Ха публикува:
16 ноември 2020 | 11:41
Ще му вземе каквото може и ще духне. Какъвто е загубен този отворко.

Добавете Вашия коментар!