КАТО ЮДА! Екскметът на Сандански Кирил Котев заби последния пирон в ковчега на ГЕРБ

02 Март 2021 | 14:28
6 коментара
Политика

Екскметът на Сандански Кирил Котев заби и последния пирон в ковчега на ГЕРБ, регистрирайки се като кандидат за депутат в партията на дългогодишния приятел и дясна ръка на Бойко Борисов, Цветан Цветанов - "Републиканци за България".

Така, доскорошният сандански гербер Кирил Котев бе оприличен от близки, познати и съграждани като предателя - Юда.

"Както Юда предава Христос с целувка, така и Котев предаде Борисов. Преди три години му целуваше ръката, а сега му заби нож в гърба преминавайки от страната на Цветанов", шушукат местните в Сандански и допълват, че "благодарние" на Котев ГЕРБ все повече губи позиции в града и общината като цяло.

Събитието с целуването на ръка на вожда Борисов бе от Сирни заговезни, когато по традиция се иска прошка така. Тогава, премиерът бе сравнен с Кръстника.

А за преминаването си в "Републиканци за България" се похвали самият Котев във фейсбук страницата си, където гръмко написа, че вече е готов и решен да не оставя целта, към която се стреми от години.

Pirinsko.coм публикува поста му без редакторска намеса

"През годините неведнъж съм заставал пред Вас открит и съм получавал доверието Ви!
Благодарение на Вашата подкрепа през 2014 г. бях избран за народен представител, година по-късно спечелих и изборите за кмет на община Сандански. С много общи усилия и съвместна работа успяхме в реализирането на немалко проекти, както от позицията ми в народното събрание, така и като кмет.
След местните избори през 2019 г. реших да напусна всички политически позиции заемани от мен до тогава. Сега съм готов и решен да не оставям целта, към която се стремя от години, а именно чрез работата си да помагам за развитието на Сандански и региона.
Вярвам, че можем да продължим по този път с нови идеи и реални проекти, които по време на кампанията ще представям пред Вас. Натрупах повече опит и Вашата подкрепа ми дава увереност, че в народното събрание можем да задвижим много позитивна енергия за осъществяването на всички добри инициативи за района.
Знаете, че никога не съм делил хората по партии и съм еднакво отворен към всеки!
Благодаря на всички санданчани, които ме подкрепяха и вярваха в успеха ни през тези години. На парламентарните избори ще успеем отново!
Днес официално бях номиниран за кандидат народен представител в листата на ПП "Републиканци за България" с номер 3

Припомняме, че Кирил Котев бе два мандата кмет на Сандански от партията на Бойко Борисов.
На кметските избори през октомври 2019 година обаче, той бе номиниран с червен картон от гражданите в курортната община, които категорично го отсвириха за кмет на града трети мандат.

Така заедно със съпартийците си Атанас Камбитов и Георги Икономов, Котев стана третия кандидат за кмет от ГЕРБ в Пиринско изгубил доверието на съгражданите си.

Добавени коментари

де.бел, корав и прав за Пиринско.бг публикува:
06 Март 2021 | 22:20
Мама ви да е.ба бесеп.едерастко-болшевишка и на ГНУСНАТА помашка ЖуРНАЛЯ от Помашко.бг. На 4.4. 2 000 000 БЪЛГАРСКи пирона в ковчега на АНТИБЪЛГАРСКАТА БСП. К.ур за вас рязани русофилистици от Благоевградско!
razlogenin публикува:
03 Март 2021 | 08:13
Юдовците. Едни и същи предатели и лизачи. При нас е същото.имаше някакъв турски сериал. Сам срещу себе си. Сами със себе си. Всички са произлезли от първите не благодарни предатели комунисти от 89г.сдс,дпс,ндсв,герб
razlogenin публикува:
03 Март 2021 | 08:11
Юдовците. Едни и същи предатели и лизачи. При нас е същото.имаше някакъв турски сериал. Сам срещу себе си. Сами със себе си.
Смехории публикува:
03 Март 2021 | 00:10
Какви цели , какви стремежи бе мили ми Смехурко ...??? С тия доказани гепачи може само да айдуклувате и да демагогствате пред наивния народ , който ви трае и слуша простотиите !!!
Наско Мравката публикува:
02 Март 2021 | 23:51
Pirinko колко ви плати Наско Мравката за тази новина?
Нищо ново под слънцето публикува:
02 Март 2021 | 23:34
Всичките политици са такива.Те защитават само една кауза-СВОЯТА! Нали в Парламента е много трудно? Е защо е този напън да са там? А ха-а,за да им е трудно! Да им е трудно да си пренасят заплатите до банката или до вкъщи! МЕРЗАВЦИ! А народа? -Да гласува за тях и после кучета го яли!

Добавете Вашия коментар

TOP