Като истински войвода, кметът Апостолов поведе хорото навръх рождения си ден

10 Май 2018 | 19:26
0 коментара
Хайлайф

Общинският кмет Апостол Апостолов празнува 58-ми рожден ден. Той навършва 58 години, не ги крие, но винаги обича да се шегува и казва- „Дойде моментът да учредя Клуб 18, другите цифри ги забравяме“.

Така направи и днес, като пречупи петицата на тортата и я направи единица. А торта във форма на елегантен костюм с папийонка, отива точно като за абитуриент на 18, както се чувстваше днес и празнуващият кмет. На купона, организиран от Поли по повод неговия рожден ден, не спираха да пристигат подаръци и пожелания, а телефонът му не спира да звъни с честитки от приятели, близки и познати. Цялата общинска администрация, общински съветници и близки поднесоха своето „Честит рожден ден, кмете”.

Подаръците наистина бяха много, а един от тях с широка усмивка, кметът облече като истински войвода. Прекрасна национална носия му подариха кметовете от всички села в общината, а той с радост я облече пред своите гости и поведе хорото. Врати за футбол в собствения му двор също бе голям подарък от съветници и администрация. Огромна икона на Св.Мина, закрилникът на Апостолов беше подарък от кметовете също. Кметът беше изключително щастлив и сподели, че ще дари иконата на църквата.

Снимки за спомен и наздравици кметът направи с всички празнуващи. Първото хоро бе поведено от рожденика, който винаги е знаел как да се забавлява и да кара всички около него да се чувстват добре.

TOP