Катастрофи белязаха уикенда в Пиринско, трима пострадаха

12 Ноември 2018 | 10:50
0 коментара
Криминално

На 09.11.2018г. около 15:45 часа на ул.“Бяло море“ в гр.Гоце Делчев,  лек автомобил „Мерцедес“ с 18-годишен водач от с.Дебрен, общ.Гърмен, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, навлиза в най-лявата лента за насрещно движение и удря, паркиран на платното за движение, лек автомобил „Ленд Ровер“, който отскача и  се удря в паркиран зад него лек автомобил „Фолксваген Поло“.

При инцидента, с контузна рана на главата  и дясно коляно, е пострадал водачът на лекия автомобил „Мерцедес“, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

Пробите на водача на лекия автомобил „Мерцедес“ за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни.

На 11.11.2018г. около 05:50 часа между с.Струмешница и с.Първомай, общ.Петрич е станало ПТП, при което лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 21-годишен водач от с.Струмешница, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой излиза извън пътното платно и се удря в крайпътно дърво.

Водачът на автомобила е пострадал с фрактура и луксация на дясна, тазобедрена става.

Пробата за употреба на алкохол е отрицателна.

На 11.11.2018г. около 13:20 часа по пътя между с.Плоски в посока ПП1 Е-79, лек автомобил „Опел Вектра“ с 20-годишен водач от гр.Игнатиево, общ.Варна, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой излиза в ляво от пътя и се преобръща.

При инцидента са пострадали: водачът на автомобила, който е с фрактура на скулата и 33-годишен мъж от с.Върбовка, обл. В.Търново, който е с две напукани ребра.

Добавете Вашия коментар

TOP