Катастрофа затруднява движението в района на село Градево!

07 Януари 2018 | 17:52
0 коментара
Общество

Временно е ограничено движението по път II-19 Симитли - Банско в района на с. Градево поради ПТП, съобщи АПИ. Образували са се колони от МПС-та.

Шофьорите изчакват на място. Катастрофа между две леки коли затруднява движението.

41-годишна жена пострада след катастрофа между три автомобила, затворила пътя Банско-Симитли. В 16 ч. днес на изхода на с. Градево в посока Симитли, според свидетели, водачът на "Хонда-Сивик" с пернишка регистрация, движещ се към Симитли, предприема изпреварване на "Тойота" със софийска регистрация. Насреща му обаче идва „Опел” с благоевградска регистрация. За да не последва челен удар с „Хонда”-та, водачът на "Опел"-а, завива рязко наляво, така се блъска челно в тойотата.

Хондата минава покрай опела, но с лявото си предно колело се блъска в подпорната стена и спира едва след 20 метра заради спукана гума. След челния удар „Тойота”-та е натикана със задната си част в мантинелата.

Заради катастрофата пътят бе затворен за движение и в двете посоки, само 40 минути по-късно откъм Симитли опашката бе 2 км, а откъм прохода "Предел”-двойно по-голяма заради завръщащите се от Банско. Пострадалата е приета в МБАЛ-Благоевград с гръдна травма, тя е от тойотата, няма опасност за живота й.
 

Добавете Вашия коментар

TOP