Катастрофа с кортежа на Цвета Караянчева, транспортираха я с хеликоптер за лечение в София

15 Септември 2019 | 14:55
1 коментара
Общество

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е претърпяла пътен инцидент в участъка Шумен – Силистра, предава Нова тв.

Телевизията пояснява, че тя е със счупени ключица и два прешлена.

Сигналът за инцидента е подаден малко след 10.30 часа днес.

 

По първоначални данни на главен път Шумен–Силистра, на около 150 м след разклона за село Върбак, 31 – годишна водачка на лек автомобил при ляв завой навлязла в опесъчен участък, губи контрол над колата и се ударя в насрещно движещ се лек автомобил. В него се е возила Цвета Караянчева.

 

От НСО потвърдиха пред NOVA, че има пътен инцидент с тяхна кола.

 

Според ивформация на бТВ в момента транспортират Караянчева с хеликоптер за преглед и лечение в София. Данните са, че тя е в добро общо състояние.


За да избегне челния сблъсък, шофьорът от първата кола в кортежа, в която е била Караянчева, е направил маневра, с която е завъртял автомобила така, че ударът да бъде страничен.

Официалната информация на МВР гласи:

Трима души са пострадали при катастрофа на пътя Шумен - Силистра. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигналът е подаден малко след 10.30 часа днес.

По първоначални данни на главен път Шумен – Силистра на около 150 м след разклона за село Върбак 31-годишната водачка на лек автомобил „АУДИ А4“ на ляв завой навлязла в опесъчен участък, загубила контрол над колата и се ударила в насрещно движещ се лек автомобил.

За преглед в болница са транспортирани трима души. Водачите са изпробвани за алкохол, пробите са отрицателни.

Работата по изясняване на причините за пътния инцидент продължава.

Здравейте, приятели. Пиша тук, тъй като нямам възможност да отговоря на всички обаждания - да, претърпях пътен инцидент. Добре съм и ви благодаря за загрижеността. Това написа председателят на парламента Цвета Караянчева във Фейсбук по повод катастрофата, в която пострада.

Имам счупена раменна става. Изказвам своите благодарности на екипа в болницата в Шумен. Доколкото съм информирана и останалите участници в катастрофата са добре, пише още Караянчева.

 

Епицентър

снимка: ПИК

Добавени коментари

Има Господ! публикува:
15 Септември 2019 | 20:35
Тази жена много често не се съобразява какво бръщолеви... Тези дни пак изръси едни глупости.

Добавете Вашия коментар

TOP