Катастрофа край Градево, един пострадал

07 Ноември 2018 | 11:58
2 коментара
Криминално

Катастрофа между три автомобила е станала на второкласен път 19 Симитли-Гоце Делчев край село Градево. Това съобщи Йорданка Шаркова, говорител на Областна дирекция на МВР-Благоевград, цитирана от "Фокус".

Тя отбеляза, че един лек автомобил се е движил в платното за насрещно движение, в следствие на което е ударил идващия отсреща джип, а зад джипа се е ударил и друг лек автомобил.

Пострадал е водачът на автомобила, който е бил в нарушение и се е движил в насрещното. Няма данни за състоянието му./сн. - БГНЕС/

Добавени коментари

Правилно! публикува:
07 Ноември 2018 | 23:14
Точно така се пише - първата и последната точки на отсечката.Ако се наложи да се упоменат и другите населени места/както е написал горният папуняк/ Мехомия няма как да бъде между тях.Защото просто не се намира на този пътен участък.Ако на някой му е много зор все пак да види това кьоше на Родината-ще трябва да се ОТБИЕ от главния път.Дори водачите на МПС,които пътуват за Велинград предпочитат след като пуснат Пределада да минат през Банско,Баня/това е едно китно селце в Разложка община с минерални извори и хубави хора,които са коренно различни от Разложките/.Та дори и в Разлог се срещат хубави хора,освен чобаните като горния,дето може да брои до три.Дори и стадото си е разделил на тройки - 123,321,123....А бе,какво да си говорим?!
123321 публикува:
07 Ноември 2018 | 21:04
трябва да се запише някъде..не е споменато името на селцето банцко...това не може да бъде...автора да бъде наказан...

Добавете Вашия коментар

TOP