Кариана триумфира на турнира „Петричка пролет”

10 Февруари 2019 | 22:03
0 коментара
Спорт

Отборът на Кариана триумфира на турнира „Петричка пролет”. След като в първите си два мача записаха победи с 2:0 над домакините от Беласица и с 4:0 над Ком (Берковица) днес възпитаниците на треньора Веселин Великов си позволиха да завършат наравно 1:1 с третодивизионния Миньор (Перник).

Това обаче се оказа достатъчно и капитанът на тима от монтанското село Ерден Евгени Игнатов-Бамзе вдигна купата. Карианци поведоха след 5 минути игра, когато защитникът Цветко Иванов се разписа с удар от границата на наказателното поле. След това Ангел Бастунов на два пъти пропусна да вкара, като при вторият си опит бе изведен сам срещу вратаря, но шутира над вратата. „Чуковете” също имаха своите ситуации за гол, а веднъж и гредата помогна на вратаря Петър Начев. Стражът на Кариана обаче бе безпомощен 15 минути преди края,когато Томислав Павлов с тупалка от далеч изпрати топката в мрежата.

В крайното класиране второто място заеха домакините от Беласица, които в ранния мач днес записаха класическа победа с 3:0 над Ком (Берковица) и го оставиха на последното четвърто място.Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP