Кариана победи и Вихрен

20 Януари 2019 | 08:26
0 коментара
Спорт

Отборът на Кариана спечели и втората си контролна среща на първия си зимен лагер в Сандански. След 2:1 над Марек (Дупница) воденият от треньора Веселин Великов тим от монтанското село Ерден се наложи с 2:0 и над домакините от Вихрен. По-рано през седмицата Кариана се наложи с 2:1 над Марек.

И този мач се игра на стадиона е село Склаве, а карианци вкараха по един гол преди и след почивката. Резултатът откри в 15-та мин. Ангел Бастунов. Тогава Цветомир Тодоров комбинира в ляво от себе си с Евгени Игнатов-Бамзе, завърналият се след тежка контузия капитан на втородивизионния тим намери непокрит в наказателното поле Ангел Бастунов и младокът изпрати топката в мрежата. Малко след това Бастунов пропусна на удвои излязъл сам срещу вратаря. До края на полувремето гол с глава на Николай Николов бе отменен заради засада.

След почивката в Кариана бяха направени 6 смени, като в игра се появи и най-новото попълнение Красимир Илиев. Именно 26-годишният плеймейкър центрира от корнер и централният защитник Николай Дичев вкара с глава за 2:0. До края на мача Игнатов, Бастунов, Леонел Матадос и Деян Иванов пропуснаха от изгодни положения. Заради леки травми треньорът даде почивка на Димитър Георгиев и Ивелин Илиев-Шакири.Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP