Караянчева за Мая Манолова: Тя няма престава какво се случва в столицата, говори общи приказки

12 септември 2019 | 08:53
4 коментара
Караянчева за Мая Манолова: Тя няма престава какво се случва в столицата, говори общи приказки

Тя няма реална престава какво се случва в столицата. Тя се изправя срещу един кандидат като Фандъкова с опит, с идея за София. Не можеш да правиш кампания с общи приказки.

Това заяви председателят на парламента Цвета Караянчева в ефира на БНТ по повод кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.

„Местните избори са мажоритарни избори. Кметовете са най-близки до своите избиратели. Не бива да обвързваме кметските избори с управлението на страната“, посочи Караянчева.

Тя допълни, че е сигурна, че Фандъкова ще спечели София.

„Управлението е стабилно. Ще има повишаване на средната заплата, намаляване на безработицата. Не бива да обвързваме местните избори с управлението на страната“, каза още председателят на парламента.

„Това, че малката коалиция се разпадна, не е промлем, защото те продължават да подкрепят управляващото мнозинство, Това, че има проблеми в партиите в малката коалиция, няма да пречи на управлението.

Няма да търсим подкрепа от други партии. Има съвпадение на нашите политики с колегите от Воля, ДПС. Това са теми, по които се обединяваме.“, каза още Караянчева.

 

Очаквайте подробности!


W публикува:
13 септември 2019 | 16:36
Божееееееееееееееееее! Престава - така ли се пише думата преДстава. От ден на ден все повече се отчайвам от правописа на вашите статии. Ужас!!!!! Журналисти:((((((((((
А ма,кукло? публикува:
13 септември 2019 | 15:51
Кога стана циганка,кога си оцърни газо?! Дошла от майната си и всичко знае за София!
Www публикува:
12 септември 2019 | 22:54
ДОСТА ОГРАНИЧЕНА ЖЕНИЦА, НО С ГЕРБЕРСКО САМОЧУВСТВИЕ.
Присмяла се кука на криво дърво! публикува:
12 септември 2019 | 22:13
Ами ти ма,другарко,дошла от Кърджали чак,от къде туй селско самочувствие?! Ти от къде извади тия представи за столица,за парламент?!Ами нали сте сестрички-от една партия-майка сте се родили?! Затова ще си изчепкате очите-коя е по-по-най...Мая няма престава какво се случва в столицата,а пък Цвета знае какво се случва не само в столицата,но и в парламента,та чак до Пекин във Виетнам. А ние пък чакаме такива да ни оправят.Ама и оправят ни де!

Добавете Вашия коментар!