Карадайъ вижда завръщане на избирателите към ДПС

05 Март 2018 | 13:13
0 коментара
Политика

ДПС организира семинар "Отворено управление – нова възможност за либералните демокрации. Привличане на гражданите в процеса на вземане на решения”.
 
До последно мястото и часът на семинара не бяха официално оповестени, но все пак медиите бяха допуснати в началото, за да чуят обръщението към събралите се членове на партията от страна на лидера на ДПС Мустафа Карадайъ.

Мустафа Карадайъ: Вот на недоверие към правителството ще има
 
Все пак беше направена и пресконференция. От нея стана ясно, че "има начин да живеем по-добре и по-достойно". Карадайъ коментира и сделката с ЧЕЗ. "Как изглежда картината - два търговски обекти сключват договор", посочи лидерът на ДПС. "Ако властта по един или друг начин опитва да обсеби процесите, това е диктатура, тук трябва да се намесят свободните и активни граждани", каза Карадайъ. Той отказа да коментира дали тази сделка би довела да клатене на правителството.
 
Тъй като семинарът е посветен на местната власт, лидерът на ДПС коментира още, че дори някои избиратели на партията да са били подведени да гласуват на последните избори за друга формация, сега се наблюдава завръщане към движението.
 
За участие във форума е поканен дългогодишният председател на АЛДЕ сър Греъм Уотсън. Поканени са още народни представители, представители на европейските институции, на академичната общност и местната власт.

"Дарик"

Добавете Вашия коментар

TOP