Карадайъ: Президентът не можа да разбере какво означава институцията и води лични битки

11 Юли 2020 | 20:58
0 коментара
Политика

Президентът не можа да разбере какво означава институцията и води лични и персонални битки.

Това каза председателят на ДПС Мустафа Карадайь пред симпатизанти.

 

Мустафа Карадайъ и почетния председател на ДПС Ахмед Доган благодариха на събралите се симпатизанти на партията в парк "Росенец".

 

"Тази агресия беше символна, тази агресия беше против ДПС, защото Ахмед Доган е символът на ДПС. Ахмед Доган е лидерът на ДПС. По този начин тази агресия беше към всеки един от нас, депесарите", каза Мустафа Карадайъ, лидер на ДПС и председател на парламентарната група на партията.

Според лидера на ДПС изпълнителната власт, жандармерията и кметът на Бургас са допуснали смесване на потоците в района на парка.
"Днес всички видяха за какво иде реч. Целта беше агресия в частен имот. Те искали сараите. Всички заедно успяхме да предотвратим сценария на агресия. За съжаление виждаме, че държавата липсва", каза Карадайь.

 

"Това, което се случи - да се смесят различните потоци, днес, го направи изпълнителната власт, направи го жандармерията, направи го кметът на общината, който е заместник-председател на ГЕРБ. За нас това означава, че ГЕРБ го направи. Те търсиха провокацията, за да се скрият зад нас, защото има ред проблеми в страната за решаване", посочи лидерът на партията.

 

Карадайъ, заедно с почетния председател на ДПС Ахмед Доган благодариха на събралите се симпатизанти на партията в парк "Росенец" при имението на Доган. Видеобръщението бе разпространено в социалната мрежа Фейсбук от партийния пресцентър. Епицентър

Добавете Вашия коментар

TOP