Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков за загубата: За много неща може да се хванем, но вината е наша

02 Август 2018 | 08:18
0 коментара
Спорт

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков определи загубата и отпадането на разградчани от Шампионската лига като тежък удар, за което говори фактът, че "орлите" на вкараха нито един гол срещу "непретенциозен" до думите му опонент. Дяков призова отбора да се изправи и да продължи битката, тъй като има нова цел - групите в Лига Европа.

"Труден момент, ще анализираме. Имахме голяма амбиция да сме в Шампионската лига. Но след като отпадаме от тим на това ниво, значи не заслужаваме. Не изиграхме добър мач, подведохме се по домакините. Аз гледам само нашия отбор, другите фактори не желая да ги коментирам.

Не изиграхме добър мач. След като в два поредни мача на този непретенциозен отбор не можахме да отбележим гол, вината е само в нас. Това е труден момент, сега е време за мъже.

Не е приятно да играеш с десет човека, при положение че съперникът е така затворен. Но бяхме длъжни да направим каквото можем, явно не ни стигнаха силите и възможностите.Не мисля, че имаше подценяване. Това е шампион на Унгария. Ще търсим причините. Но най-вече трябва да гледаме играта си. Това не бе, което трябва.

В Лудогорец всеки мач, който не се печели не е приятно. Затова трябва да покажем характер, затова играчите са на това ниво, за да се вдигнат. Поне да влезем в групите на Лига Европа. Нека първо мислим за влизане. Днес отпаднахме, кофти момент разбира се, че мачовете в Шампионската лига са най-сладки, но явно тази година не заслужавахме", коментира Дяков пред Диема Спорт след края на мача.БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP