Кандидатът за кмет на община Гоце Делчев Георги Андонов: Продължавам да очаквам отговор от г-н Владимир Москов на отправената покана за дебат

13 Октомври 2015 | 08:24
0 коментара
Общество
Кандидатът за кмет на община Гоце Делчев Георги Андонов: Продължавам да очаквам отговор от г-н Владимир Москов на отправената покана за дебат

Продължавам да очаквам отговор на поканата, която отправих до г-н Владимир Москов за провеждане на предизборен дебат, заяви кандидатът за кмет на община Гоце Делчев от ПП ГЕРБ – Георги Андонов, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ-Гоце Делчев.
„Надявам се, че г-н Москов ще се отнесе отговорно към тази моя инициатива. Няма да спра да повтарям - време е да си кажем нещата в очите – открито, пред всички граждани. Както и преди казах, за мен предизборната надпревара е битка на идеи, битка на програми. Затова предприех тази крачка – за да направят своя информиран избор на 25 октомври, жителите на община Гоце Делчев трябва както да са наясно с управленските приоритети на основните претенденти, така и да чуят някои отдавна премълчавани истини“, коментира още Андонов.
Ето и пълния текст на поканата:
До
г-н Владимир Москов
кмет на община Гоце Делчев


Относно: Покана за провеждане на предизборен дебат


Уважаеми г-н Москов,

Чрез това писмо бих искал да отправя своята лична покана към Вас за провеждането на предизборен дебат за бъдещето на община Гоце Делчев.
Пред хората ясно заявих, използвам случая да се обърна и към Вас – за мен смисълът на предизборната кампания е ако в нея се дискутират идеи, ако се обсъждат управленски програми.
За мен в важно гласоподавалите в нашата община да направят своя информиран избор, да гласуват за идеи, а не на база други договорки.
В този дебат искам да обсъдим проблемите на Гоце Делчев, какво направихте, за да ги решите, каква е Вашата визия за бъдещето на нашата община.
Предлагам да проведем дебата на знаково за нашия град място – площад „Гоце Делчев“ – на 19 октомври 2015 г. от 18.00 часа.
Аз и моят екип ще Ви очакваме на посоченото място.

С уважение,
Георги Андонов
кандидат за кмет на община Гоце Делчев от ПП ГЕРБ

Добавете Вашия коментар

TOP