Кандидати за народни представители на „БСП за България“ се срещнаха с жители на квартал „Еленово“

11 Март 2017 | 21:04
0 коментара
Общество

 

Николай Бошкилов: „Вярвам, че можем да подобрим резултатите от изминалите избори.“

Днес общинския председател на БСП Благоевград и втори в листата Николай Бошкилов, , кандидат за народен представител Антон Асиски и  Валери Миленков, който е част от листата от гражданската квота се срещнаха с жители на кв.“Еленово“

„Ние искаме не просто промяна и вземане на властта, а цялостна промяна на социално-икономическия живот на страната. Нашата платформа има ясни цели и ясно поставени задачи.“ С тези думи Валери Миленков се обърна към всички присъстващи. Изрази още огорчението си от това, че Благоевград е на едно от последните места по доход.

Николай Бошкилов посочи миналите президентски избори като успех за областта и страната и крачка към промяната. Категоричен бе по отношение, че БСП трябва да е първа политическа сила на 26 март за да продължи започнатата промяна. „Вярвам, че можем да подобрим резултатите от изминалите избори.“

Запозна жителите на квартала със заложените в платформата цели и задачи.  На срещата бяха обсъдени проблемите на града и квартала, ниските доходи и високите данъци и безработицата в региона.

„Не искам младите хора да напускат Благоевград и България. Проблемът на Благоевград е, че има обучени млади хора, но те нямат реализация. Младите хора искат три неща – качествено образование, професионална реализация и нормални условия за живот“ категоричен бе Антон Асиски.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Добавете Вашия коментар

TOP