Кандидат-кметът на Благоевград Албина Анева спечели сърцата на работещите в най-голямата шивалня с обещанието да ги избави от калта на ул. “Промишлена”

18 Октомври 2019 | 14:37
0 коментара
Политика

130 шивачки от най-голямото текстилно предприятие в Благоевград – “Балкантекс”, изслушаха с внимание акцентите в предизборната програма на кандидат-кмета на Благоевград от партия МИР Албина Анева, която посети предприятието по покана на собствениците му.

С най-голямо оживление благоевградчанки посрещнаха точката от програмата на Анева още в първата година от мандата на новото общинско управление да бъде асфалтирана ул. “Промишлена”, минаването по която на път за работа е истинско предизвикателство за тях през зимата и по време на дъжд. Извън неудобството да газят до колене в кал, жените изразиха и притеснението си, че с улицата градът ни си прави изключително лоша реклама пред многобройните контрагенти на фирмата, които изнасят ежедневно продукцията на шивалнята за Западна Европа.
Болни за шивачките теми се оказаха още редовното замърсяване на въздуха от Биотец “Рубин”, саждите от който достигат и до техните работни места, както и занемареният парк “Ловен дом”, който Анева планира да превърне в зелен оазис за разходка на благоевградчани с атракциони и малки заведения./Струма/

Добавете Вашия коментар

TOP