Кампания за събиране на капачки стартира в Разлог

20 Септември 2019 | 10:13
2 коментара
Общество

Днес, пред сградата на Община Разлог, бе поставен контейнер под формата на сърце,на което са изобразени облика на майка с две деца,с което се постави началото на кампанията за събиране на пластмасови капачки и в гр.Разлог.

Събраните средства ще бъдат инвестирани в родилното отделение на МБАЛ Разлог. Кампанията е съвместен проект на Община Разлог , ОП„Регионално Депо“ гр.Разлог, ОП „Благоустройство и чистота - Разлог” ЕООД .

"Надявам се,че тази инициатива ще насочи общественото внимание към важността от оказването на подкрепа от местната общественост към добри каузи, възпитание на подрастващото поколение за опазване на околната среда и оползотворяване на ресурсите "-сподели кметът на община Разлог инж.Красимир Герчев.

Могат да се събират всякакви пластмасови капачки-от бутилки за вода,безалкохолни напитки,от козметика, перилни и почистващи препарати. Освен в контейнера под формата на сърце, събраните капачки могат да бъдат предоставени на място в ОП„Регионално Депо“ гр.Разлог.

Най-нетърпеливи бяха децата от ДГ "Незабравка", които първи предадоха своите събрани капачки.

Добавени коментари

4335 публикува:
20 Септември 2019 | 13:00
Прости чобани...вместо да питат как с една кметска заплата се постига благосъстояние, ще събират капачки...5 човека превзеха града и с парите от данъците ви си живеят живота, докато им лъжете подметките
Герчев публикува:
20 Септември 2019 | 12:31
Кмете засрами се с едно кръгово кръстовище по малко целата болница че обзаведеш простите разложени капачки че събират и

Добавете Вашия коментар

TOP