Какво става в разложката полиция? Ходжата от Краище ли командва системата? Кой и как допусна скандалния полицай Мартин Джамбазки да стане Районен инспектор?

20 Март 2017 | 08:06
18 коментара
Общество

Какво става в разложката полиция! Ходжата от Краище ли командва системата...Кой и как допусна скандалния полицай Мартин Джамбазки да стане Районен инспектор?

Нов скандал тресе разложката полиция след като в края на миналата седмица скандалния полицай Мартин Джамбазки спечели конкурс за Районен инспектор. Скандалното в случая е, че именно началника на РУ-Разлог Христо Арнаудов е бил в комисията и защо не е информирал директора на ОД на МВР-Благоевград Николай Хаджиев за скандалния полицай М. Джамбазки, от който пропищяха младите жени в разложко.

Освен закачките с разложките девойки преди около две години срещу Джамбазки имаше жалба от 17-год. В. А., който имал и медицинско свидетелство за лека телесна повреда за побоя нанесен му от Джамбазки представял се за "полицай самбис". Тогава непълнолетният младеж бе придружен от майка си известен педагог в община Разлог и бяха депозирали жалба до началника на РУ-Разлог, но след полицейски натиск жалбата бе изтеглена и така случая бе прикрит. Подобен инцидент стана с П. Кулин от Разлог, на който Джамбазки бе сложил белезници, като на престъпник. Той е пуснал жалба до директора на Областната дирекция.

От своеволията на Джамбазки пострадал бе и международен шофьор на ТИР от ромската махала на Разлог. Но още по скандалното, е че когато дойде време недоволните граждани да се жалят от самозабравилият се рейнджър са посещавани от до скоро представящият се за шеф на КАТ-Разлог Росен Коцаков, който разубеждавал пострадалите, че непременно трябва да се оттеглят жалбите срещу колегата му.

Под сурдинка в разложката община се коментира, че полицая Мартин Джамбазки предварително е обявил пред колегите си и пред обществеността, че ще спечели този конкурс, защото имал уговорка с бившия главсек Г.Костов и с благословията на младия Ходжа от белишкото село Краище. 

Кой командва РУ-Разлог Христо Арнаудов или Ходжата от Краище?

Има ли жалби срещу полицейския служител от РУ-Разлог Мартин Джамбазки?

Ще вземе ли отношение директора на ОДМВР-Благоевград Николай Хаджиев по повод скандалния полицай Мартин Джамбазки?

Очаквайте подробности! 

Добавени коментари

999 публикува:
29 Март 2017 | 20:17
не знам този боклук м. джамбазки дали е помак дали е циганин но ако той е писал глоба с фиш №0303333 този път си е намерил майстора (имаме кражба на лични данни)( имаме противозаконно отнемане на лек автомобил)откъде сине майчин ти ми имаш личните данни и ми преписваш че съм собственик на опел-вектра е 17-94-вр,(такава кола през живота си не съм имал и от 40г. не съм стъпвал във гнусния ти шибан комунистически град-село може би.подготви се да отговаряш пред твоя министър.(шибаняк мръсен)
ха ха публикува:
23 Март 2017 | 21:22
Айде сега да си напишете истинските имена и тогава да пюете по всички полицаи, та да ви видим какви сте силни и смели. Представи се кой си и говори за някой открито с факти и ДОКАЗАТЕЛСТВА, много е лесно да пюеш по някой срит като мишок зад копютъра, а като стане проблем викате полиция, ама иначе са лоши... До тоя тъпанар дето се е кръстил FOCK You - научи се първо как се пише на английски FUCK YOU, айде сега си преведи написаното, то е за теб... До другия тъпанар дето се е кръстил Разлог, а бе малоумен идиот такъв, името на града ни НЕ МОЖЕ да го ползваш, за да пишеш простотии... дръгия път се именувай с ЛАЙНО, ПЕДАЛ, НЕКАДЪРНИК и оше доста има, които ще ти отиват....
Мехомиец публикува:
21 Март 2017 | 11:25
Не мога да разбера, след толкова жалби, след като всички контрабандисти на цигари без бандерол споменават, че Джамбазки е продавал, а може би и още продава такива цигари, да го назначат за полицай най-напред, а сега и районен инспектор. Та шанаджиите на контра цигари се знаят по целата околия и поне на двама от тех фамилията им започва с ДЖ.
Разлог публикува:
21 Март 2017 | 07:20
Стига вече с тази злоба кажете нещо хубаво и Росен Коцаков е добро момче и Мартин Джамбаски е готин е това че гони разложките моми ми че ги гони те за тава са моми да ги гони а пак и то момчето е ерген .
Хххххп публикува:
21 Март 2017 | 06:42
Всеки го знае Росен Коцаков какъв беше шофьор на цистерна.От този комунист по голям натегач и лизач няма.Г-н Началник избери си друг заместник не залагай на крива монета,защото този първи ще те предаде да знаеш на Росен мечтата му е ВЛАСТ,ВЛАСТ И ПАК ВЛАСТ.
Fock you публикува:
21 Март 2017 | 01:32
Mama vi mrusna i policai neznam za kakvi mutri se mislite ama skoro vreme taka che si nabarate maistoro che ... i to kucakov tva kurumpirano policaiche ... daite dokazvaite gi che sa izmamnici snimki klipove obedinete se Grad razlog zashto trebva takiva korumpirani chengeta da se podigrava s jitelite na razlog - neka svali pagonite i da se prai na tarikat da vidime mushkoto v nego
ГЪР публикува:
20 Март 2017 | 21:46
Тооо Асен и Росен Коцаков ,а и Всички Разложене са КорУмпирани,а ЛУКАНКАДЖИЯТА е Голем НАТЕГАЧ , ем се натега ем ги рани,а Вие думате за Пумако,да му ядете Режания
Кибик публикува:
20 Март 2017 | 17:29
Като никой не смееше дапипа самозабравилите се разлижани така ще е появи се един и веднага е най лошия.
Запознат публикува:
20 Март 2017 | 17:25
Защо плювате по Джамбазки,той е един достоен полицай,напред Мартин е успех ти пожелавам !!!
Разлог публикува:
20 Март 2017 | 17:23
Какъв шеф на КАТ РАЗЛОГ е Росен Коцаков,сега го спрягат за заместник началник на полицията в Разлог.Този ако стане зам.шеф на РУП-РАЗЛОГ значи действително има проблеми в полицията в нашият град.Г-н Арнаудов сложи достоен човек за заместник а не такъв кокошкар като Коцаков.
Мането публикува:
20 Март 2017 | 12:28
Аз го назначих Мустата тоя е мн верен казва всичко да не го барате оти незнам нема кой да кара кафе и контра цигари
Бея публикува:
20 Март 2017 | 12:24
Тоя ми търси документи казвам му бе как бе ти до вчера продаваше цигари а сега
Белица публикува:
20 Март 2017 | 12:20
Тоя не е Мартин а е Мустафа.Беше най големия крадец топач и натегач и сега е такъв.Пласира контрабандни цигари шма кафе автомати и отцепва контрабанджийте на цигари който се дърпа го гонеше.А коя му беше гадже тая дето ходеше с мангалите.И сега кара цигари и ходжата Мането го прикрива.
==== публикува:
20 Март 2017 | 12:01
А с жалбата от комшията Иван Шарков за заплахи спрямо него от Джамбазки какво стана.
Коцаков публикува:
20 Март 2017 | 10:20
Мартин Джамбазки заедно с Асен Цуцоманов срязаха гумите на колата на Асен Юруков защото са го видяли да кара по забранена улица и вместо да го спрат са му срязали гумите на колата друг случаи е с Тодор Пръков който са го пребили защото не е спрял на техен сигнал и направо са слезли от патрулката и са го пребили тъй като Тодор Пръков работи за Никифор Кондев, Мартин Джамбазки и Асен Цуцоманов са се разбрали с Никифор Кондев да не спират негови коли и камиони в замяна Никифор да заповяда на Тодор Пръков да не пуска жалба и готово въпроса е решен явно Мартин Джамбазки е направил доста услуги за да го издигнат
Silen публикува:
20 Март 2017 | 10:19
Абе мама ти дееба и помашкия рейнджър.Че си набараш майсторо помак мръсен.
Silen публикува:
20 Март 2017 | 10:19
Абе мама ти дееба и помашкия рейнджър.Че си набараш майсторо помак мръсен.
ПОДРОБНОСТИ публикува:
20 Март 2017 | 08:22
Нищо няма да стане!Корените са много дълбоки и никой не е в състояние да ги изтръгне!Така ще си я караме!

Добавете Вашия коментар

TOP