Какво става с ЦСКА? Ще има ли нов треньор? И кога?

01 Юни 2018 | 07:04
0 коментара
Спорт

Изборът на старши треньор на ЦСКА продължава да бъде най-горещата тема не само в Борисовата градина, но и в българския футбол. След като се размина с почти сигурния нов наставник, който на 99 процента поемаше "червените", пред ръководството на клуба в момента има четири варианта. Достоверни източници на БЛИЦ съобщиха, че един от тях ще бъде избран за наследник на Христо Янев съвсем скоро, тъй като времето притиска 31-кратните шампиони. 

Две от имената са повече от добре познати на българските фенове, а едно от тях е любимец на "червена" България. Сигурно се досещате, че става въпрос за Стойчо Младенов и Красимир Балъков. 

Треньорът на казахстанския Кайсар отново изплува като актуален вариант, въпреки че все още има договор с настоящия си клуб. Другите двама специалисти са чужденци. Единият е легенда в родината си - бивша социалистическа република. 

Според сигурни източници на БЛИЦ, новият треньор на ЦСКА ще стане известен през уикенда или най-късно в понеделник вечерта. 

Междувременно нашата агенция се разбра, че в четвъртък вечерта с клуба е подписал втори чуждестранен футболист. Припомняме, че първото лятно попълнение е защитникът Стивън Перейра от Кабо Верде.

Добавете Вашия коментар

TOP