Какво се случи на най-голямата секс оргия в света, развихрила се в Лас Вегас

14 Юни 2018 | 09:03
0 коментара
Любопитно

За да участва в събитието се регистрираха 1200 души, но участваха далеч по-малко. Стотици хора дойдоха за оргията, която бе организирана на конференцията Sin City 8 в Лас Вегас.

Но дори и този брой се оказа недостатъчен, за да постави нов рекорд по масовост, съобщава Las Vegas Weekly. Така че, 1200 души планираха да вземат участие в събитието, но се появиха само 375. Оргия с 500 участници се смята за рекордна.

Тя е станала през 2006 г. в Япония.

За участие в оргията бяха определени правила, които трябваше да бъдат изпълнени. Участниците дойдоха по двойки и те можеха да правят секс заедно или по-масово с взаимно съгласие. За дошлите сами бе обещано да се направи изключение. На тях им беше предложен входен билет за $ 25, а на двойките - за $ 200. На участниците им бе казано, че ще получат безплатни презервативи, помощни материали, хавлиени кърпи и играчки за секс. Организаторите не изключват, че промяната на първоначално съобщеното място на събитието може да е една от причините за неуспешния опит за рекорд. Става въпрос за това, че отначало оргията е била планирана да се състои в хотел Embassy Suites. Ръководството на хотела обаче било против нея. Тогава тя била прехвърлена в Музея на еротичната наслада, но часове преди събитието организаторите били изхвърлени от там. В резултат на това, оргията се състояла в секс клуб Зелена врата (Green Door). Нов опит за рекорд е планиран за следващата година.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

Добавете Вашия коментар

TOP